SENTER: HamarGJØVIK

Hyggelig jul på CC Hamar

Hele senteret er julepyntet, butikkene er fulle av potensielle julegaver og de ansatte er motiverte for å hjelpe deg med julehandelen. Les hva vi gjør for å skape en best mulig julehandel for deg.
jul1

Ny attraksjon og den gode stemnigen

 

– Årets førjulstid blir litt annerledes enn vanlig, men vi legger til rette for god stemning, hyggelige juleaktiviteter og mange gode gavetips i butikkene, sier senterleder Nina Utkilen.

 

Nytt for året er at vi har satt opp et innendørs juletre på 7,5 meter, og håper folk vil ta turen for å oppleve denne høye og flotte attraksjonen. Og som vanlig vil både Røde Kors med ønsketreet, Kreftforeningen og Frelsesarmeen være til stede i førjulstiden på CC Hamar.

 

– Vi opprettholder vårt gode samarbeid og tenker det er viktigere enn noen gang å gi til de som trenger det aller mest. Og det vil være fokus på godt smittevern rundt aktivitetene på senteret, fortsetter hun.

 

Fra 10. desember holder vi åpent til 22.00, og oppfordrer kundene våre til å bruke hele åpningstiden, og starte tidligere med julegavehandelen for å unngå fullt kjøpesenter i desember, sier Utkilen.

Uten navn 5

ØNSKETREET

Det er med glede vi fortsetter samarbeidet med Hedmark Røde Kors og setter opp ønsketreet. Vi tenker at det er viktigere enn noen gang å hjelpe de som trenger det mest. I fjor ble 1200 ønsker oppfylt, og vi håper like mange vil bidra i år. Les mer om ønsketreet her.

 

JULEGRYTA - HÅP I EI GRYTE

Som tidligere, vil Frelsesarmeen stå i fellesarealet med julegryta. Innsamlingen i desember gjør det mulig for Frelsesarmeen å hjelpe i form av mat, klær, fyringsved, ferie- og fritidstilbud, veiledning og samtaler, sosiale møteplasser eller annen økonomisk hjelp. Pengene som kommer inn, hjelper blant annet barnefamilier, aleneforsørgere, minstepensjonister, ensomme eldre og mennesker med rusproblemer. Støtt gjerne med den summen du ønsker å bidra med. 

 

STJERNEVEGGEN - STJERNER SOM GIR HÅP

Stjerneveggen er et samarbeid mellom CC Hamar og Kreftforeningen. Tidligere har besøkende på senteret hatt mulighet til å skrive en hilsen til noen som har kreft og som kanskje må feire en litt annerledes jul på sykehus. Stjerneveggen får mange til å stoppe opp i ei travel førjulstid, noe vi tenker er fint. I år vil stjernene komme ferdig utfylt, slik at vi unngår kontakt mellom besøkende og skrivesaker, og opphopning av folk som ønsker å skrive en hilsen. 

 

Her kan du støtte kreftforeningen: Www.stjerneaksjonen.no

Hai i sak

Fristende juletallerken

 

Hos Volum kan du ta en velfortjent pause og få tradisjonell julemat i pyntede lokaler. Hai Hang ser frem til en litt annerledes, men koselig førjulstid i restauranten sin.

 

– Det blir fast dagens juletallerken, toretters julelunsj og selskapsmenyer. Hos oss får du julemat og god plass rundt bordene i hyggelige omgivelser, sier Hang.

 

Vi har fokus på smitteverntiltak, og tar imot færre folk i disse tider. Du kan derfor registrere deg, bestille og få maten servert med bruk av QR-kode eller app ved bordet. Med tiltak som dette, slipper vi unødvendig kø og oppsamlinger med folk.

Hanne i sak

Vil gi det lille ekstra

 

Butikksjef på Hvit Tråd Hamar, Hanne Lucy Sterud er klokkeklar på hva som skal til for å skille seg ut under årets julegavehandel. De har butikken full av lekre julevarer, spiller tradisjonell julemusikk og yter ekstra service for de som kommer inn i butikken.

 

– Vi har flere kunder som handler via nett. Deretter pakker vi inn og gjør alt klart til kunden kommer, sier Sterud.

 

Til hjemmet11

Anja på Kitch´n ser frem mot en travel førjulstid i en butikk full av potensielle julegaver.

 

– Vi har mange fine gaver til hjemmet. Støpejernsgryte fra Le Creuset, svart service fra Magnor og julepynt fra Karen Blixen er varer som er ekstra populære å gi til jul, sier Anja.

 

Marianne hos Myldre Interiør gleder seg til å hjelpe kundene og pakke inn fine gaver. 

 

- Butikken er full av potensielle julegaver, og vi er opptatt av at kunden skal finne den rette gaven til rett person. Vi hjelper med vår kompetanse og pakker gjerne inn for deg, sier Marianne.

Til henne1

Trendy motefavoritter til henne

 

På CC Hamar har vi til sammen 84 butikker, og et enormt utvalg av gaver til henne. Eller kanskje du allerede har fått en ønskeliste, men ønsker å overraske? Vi har spurt Madeleine på Høyer, som har flere trendy og myke julegavetips:

 

– Skjerfene og luene fra Holzweiler er en populær gjenganger under juletreet. Ellers har vi kule hettegensere fra Ganni – det er en gave som garantert vi slå an. Til interiørjunkien er Missoni-håndklær en kjærkommen gave, forteller Madeleine.

Til ungdom i sak

Kule pakker til ungdom

 

John Olav på Teknikmagasinet på CC Hamar er alltid oppdatert på hva som er de store trendene hos ungdommen.

 

– Det store fremover kommer til å være magnetiske ringer. Det er helt nytt hos oss, men har lenge vært populært i andre land. Disse avhengighetsskapende ringene kan du gjøre morsomme triks med, sier John Olav.

 

I tillegg vil Icons Lights bli populært å få under treet. Det er en lampe med de klassiske PlayStation-symbolene, fortsetter han.