SENTER: HamarGJØVIK

Indisk nytelse

Tika Tika har noe for enhver smak. Her får du 13 ulike retter, hvor alle currysausene er gluten- og laktosefrie. Maten er laget fra bunnen av, og er verdt å prøve.

Tika Tika er en indisk fast casual restaurantkjede som serverer mat laget fra bunnen av. Kjeden satser på sunn og billig mat som i tillegg er allergivennlig. Currysausene er både gluten- og laktosefrie.

 

Indisk for alle

Utenfor Tika Tika lukter det deilig. Bak disken står daglig leder, Joakim Lilleby (21) med rykende varme curries, grillet kylling, ris og, Mango Lassi og mynte chutney. Og sist, men ikke minst, ferske nan-brød. 

- Vi har også Nan Sandwich, wraps og linsesuppe tilberedt med hvitløk, ingefær og koriander. Alle retter kan også fås i vegetarversjon med kikerterboller istedet for grillet kylling. 

 

Lilleby forteller at de fleste kundene som kommer, tar seg en matbit mellom handlinga. 

- Vi har jo en del sitteplasser, men mange tar også med seg hjem. Vi har fått mange stamkunder, så det er veldig moro, sier han. 

 

Fra lærlig til daglig leder

Joakim begynte som lærling i salgsfaget, men ble etter hvert daglig leder på Tika Tika. Det har han vært i ett år nå. Han forteller at rollen som ung daglig leder innebærer mye ansvar.

- Det er veldig morsomt, men jeg må være skjerpet hele tiden. Det er mye som må ordnes, som for eksepel vaktlister. Vi har i dag fire ansatte på deltid, og jeg som jobber fast, sier han. 

 

Tre kjappe med Joakim

 

  • Hva er din favorittrett på Tika Tika?

Jeg er veldig glad i Tandoori, så det er min favoritt. 

 

  • Hva er deres bestselger?

Kylling koriander er den vi selger mest av. Den smaker mye på grunn av korianderen.  Retten består av en fløtebasert currysaus, så den er mild og god på smak. 

 

  • Hvilke nyheter kan vi vente oss fra Tika Tika framover?

Nanbrød med sjokolade er det nyeste vi skal lansere. I tillegg til en Tandooripizza. Jeg tror det er nyheter som vil slå an, sier Joakim. 

 

 

Kylling med koriander er Tika Tikas bestselger.