SENTER: HamarGJØVIK

Kaffe uten mellommenn

Espresso House har ikke bare kaffe i verdensklasse, men de behandler også kaffebøndene godt. Dermed kan du nyte den ferske kaffen din med god samvittighet.

Lite slår skikkelig god kaffe, og hos Espresso House får du nettopp dette. Kaffen har alltid over 80 poeng på en kvalitetsskala fra 0-100 poeng. Det er kun 5 prosent av all kaffe i verden som når dette kvalitetsnivået. 

 

Direct Trade

For å kunne garantere at kaffen alltid er fersk, er kaffeposene merket med brennedato og klokkeslag. I tillegg har all kaffen et Direct Trade stempel. Dette betyr at Espresso House har besøkt gården, og handelen med bonden foregår uten mellommenn. Det er alltid direkte handel med et sterkt fokus på at jordbruket skal være bærekraftig og langsiktig.

 

Prisen på Direct Trade kaffe er også høyere enn Fairtrade- og markedspris, slik at de ansatte på gården får bedre betalt. Siden det er direkte handel mellom bonde og kjøper gir dette også langsiktighet, og de ansatte en økonomisk trygghet.

 

Prøv sommerkaffen

Nå i sommer anbefaler vi at du tester sommerkaffen med smak av lime, stikkelsbær og mandler. Du blir garantert ikke skuffet. 

 

NYT!

 

 

Espresso House sin egen Sommerkaffe med smak av Lime, stikkelsbær og mandler er å få kjøpt i en av salgshyllene i cafeen.