SENTER: HamarGJØVIK

Kjøl ned hunden i sommervarmen

Mange hunder sliter når sola står på som verst, og det er ikke alltid lett å vite hva man skal gjøre. Hunder svetter gjennom potene og regulerer kroppstemperaturen ved pesing. Mange synes derfor det er deilig å vasse i vann for å kjøle seg ned. Dyrego har flere alternativer.

Frozen yoghurt og basseng

Dyrego tenker på de pelskledde i sommer og har både hundebasseng og hundeis som kjøler ned i varmen. 

 

Nå kan du nemlig kjøpe frozen yogurt fra Cold & dog med smak av villaks eller storfe. Isen finnes i små porsonsbokser og er en meget populær godbit. Isen er selvfølgelig laktosefri og beregnet for hunder. 

 

Hundebassenget er laget av forsterka PVC som tåler labber med klør. Dette kan bestilles hos Dyrego om det ikke er å finne i butikk til enhver tid. 

 

Aktiviteter på nattåpent

Under nattåpent 14.juni, skal Dyrego ha ulike aktiviteter på gressplenen utenfor butikken. Om været blir bra, blir et hundebasseng satt opp til bading, og det vil være mulighet til å kjøpe hundeis til en god pris. 

 

I tillegg kommer flere leverandører med forprøver, kattesand o.l. Dyrebeskyttelsen kommer, og tar blant annet imot utstyr og ting du har liggende hjemme til hunden eller katten, men som ikke er i bruk. Hamar Hundeskole tar også turen, og det vil bli -25% på hele butikken.