SENTER: HamarGJØVIK

Kjøp gavekort til jul

Gi en gave til jul som garantert blir godt mottatt!

 

 

Gavekort er den idéelle løsningen til den som har alt, eller til den som det er litt vanskelig å kjøpe til. Gi et gavekort til jul, og mottakeren kan selv velge ut den perfekte gaven fra deg.

 

Vi selger gavekort i informasjonen på senteret og på nett. Kjøp av gavekort i informasjonen har ingen minstebeløp å lade for, men maksgrensen er på kr. 5000. 

 

 

Kjøp av gavekort på nett

 

Hent gavekort, omslag og konvolutt i informasjonen på CC Gjøvik eller CC Hamar, og fyll det opp på nett. Alternativt kan du også kjøpe gavekortet på nett og få det tilsendt i posten, enten til deg selv eller den du vil gi det til.

 

Kjøp gavekort på nett her. 

 

Gavekortet kan fylles opp med valgfritt beløp mellom kr. 100 og kr. 10.000.

 

Kortet kan benyttes på alle butikker på CC Gjøvik og CC Hamar, med unntak av Vinmonopolet og midlertidige pop-up butikker. Kortet kan også brukes på enkelte butikker på CC Mart’n på Hamar. Med forbehold om tekniske feil i butikkene. 

 

Mistet kort refunderes ikke. Kortet kan ikke løses inn i kontanter. Kortet har en gyldighet på ett år, fra det blir ladet. Et brukt kort kan ikke fylles opp på nytt.

 

Gavekort bestilt på nett koster kr. 16 per kort for det første kortet, deretter kr. 5 for ytterligere kort i samme  bestilling, ekskl. porto. Kortene leveres da uten omslag og konvolutt.

 

 

Saldo på gavekortet kan sjekkes her: Saldo gavekort