SENTER: HamarGJØVIK

Mattest med store overraskelser

Testpanelet bestående av matglade idrettsutøvere på Hamar smakte seg gjennom fem spisesteder på senteret. Her er dommen!
Mitt innlegg (75)

Testpanelet under sommerens mattest på CC Hamar besto av Andreas Øksnes fra Storhamar Hockey, Emil Sildnes fra HamKam og Tonje Lerstad fra Storhamar Håndball. 

FORTUNATO

Mitt innlegg (68)

Pasta Ravioli, Pizza Parma og Focaccia med kylling og hvitløksdressing.

Senterets nyeste spisested, Fortunato, er en italiensk resraurant med ekte italienske råvarer, pizza, pasta og focaccia. Testpanelet er alle glade i italiensk mat, trives i restauranten og er fornøyd med servicen.

 

Her testet testpanelet Pizza Parma, Ravioli og Focaccia med kylling. Her er testpanelets dom:

 

Emil:
Pizzaen har en skikkelig sprø og god bunn. Smaker italiensk. Denne er god! Pastaen har mye fyll, det liker jeg. Absolutt en rett jeg kunne bestilt igjen. Focacciaen ser veldig fin ut, men for meg er det for lite mat. 

 

Tonje: 
Mm, pizzaen er veldig god. Jeg kunne godt hatt mer parmaskinke på. Raviolien smaker bra. Her er pastasauen spesielt god. Brødet til focacciaen er luftig og veldig godt. I tillegg ser retten fin ut. Fargerik og instavennlig. 

 

Andreas:
Jeg er positivt overraska over denne pizzaen. Skikkelig italiensk med tynn og sprø bunn. Jeg synes pastasauen er litt salt, men det er godt. Pastaen er det ikke noe å si på, den er god. 

 

 

 

 

VOLUM

Mitt innlegg (69)

Quesadilla med kylling og tilbehør og kyllingsalat med bruchetta.

Volum byr på romslige lokaler inne og solrike, hyggelige bord ute i sommerhalvåret. 

 

Her testet testpanelet Quesadilla med kylling og tilbehør, og kyllingsalat. Her er testpanelets dom:

 

Emil:

Quesadillaen var ordentlig god. Retten ser fristende ut og det er en god porsjon. Pluss for sausen inni. Når det gjelder kyllingsalaten, er den både frisk og faregrik. Pestoen gjør retten her. 

 

Tonje:

Det er bra med fyll i quesadillaen og godt tilbehør. Ser også fristende ut. Veldig god. Kyllingssalaten er topp. Masse kylling, pluss for pestoen og pinjekjerner.

 

Andreas: 

Meksikansk mat er for ganen min, og quesadillaen her er veldig god. Kyllingssalaten er smaksrik, fargerik og det er bra med kylling i den. I tillegg er det veldig fint å sitte ute her. 

JORDBÆRPIKENE

Mitt innlegg (70)

Andreas Øksnes koste seg med maten på Jordbærpikenes uteservering. Testpanelet testet hamburger med tilbehør og club sandwich med kylling, fries, aioli og melon. 

Jordbærpikene får skryt for gode porsjoner og nydelige smaker. Prisen trekker litt ned. Fint å sitte ute på en varm sommerdag.

 

Her testet testpanelet Hamburger med tilbehør og Club Sandwich. Her er testpanelets dom:

 

Emil:

Hamburgeren med fries en en solid rett. Friesene er sprø og kjøttet i burgeren bra. Jeg er fornøyd. Sandwichen er også veldig god! Godt, ristet brød, mye kylling og bacon. 

 

Tonje:

Her får man mye mat. God hamburger med luftig brød. Sandwichen har frisk salat og veldig bra innhold. Mange gode smaker sammen.

 

Andreas: 

Jeg liker dressingen på burgeren veldig godt. Det er også godt og saftig kjøtt. Club sandwichen er fristende ved første øyekast og den skuffer heller ikke på smak. Noe jeg kunne bestilt igjen. 

 

 

ESPRESSO HOUSE

Mitt innlegg (72)

Her ser du focaccia med mozzarella og pesto og focaccia med kylling. I tillegg ser du kalde sommerdrikker som ulike variasjoner av iste og islatte. 

Testpanelet synes Espresso House er et hyggelig, trendy og allsidig spisested hvor du får tak i et bredt utvalg av kalde og varme drikker, samt enklte lunsjretter og bakevarer.

 

Her testet testpanelet focaccia med mozzarella og pesto og foccaccia med kylling. I itillegg ble det testet sommerens isteer; Lemon Nice og Berry Nice, samt en karamell islatte. Her er testpanelets dom:

 

Emil:

Jeg synes begge focacciaene er veldig gode, men den med mozzarella er helt prima. Den er saftig og har mye smak. Av drikkene synes jeg Lemon Nice er en klar vinner. Denne er frisk, iskald og smaker godt. For oss som liker kaffe, er karamell islatten også bra. Dette kan de.

 

Tonje:

Jeg er enig med Emil og synes fociaccia med mozzarella og pesto er en klar vinner. Ellers er dem begge gode lunsjalternativer. Jeg synes Lemon Nice er veldig god. Den er frisk og perfekt på en varm sommerdag. 

 

Andreas: 

Jeg setter fociccianene ganske likt. Begge er gode og saftige. Den med kylling metter kanskje mest om man er veldig sulten. Lemon Nice er frisk, men jeg må si jeg likte Berry Nice best. Den er sterk på smak.

 

BAKERIET I BRUMUNDDAL

Mitt innlegg (71)

Bakeriet i Brumunddal hadde hyggelig uteservering, godt rekesmørbrød og nydelig laksesalat. 

Bakeriet i Brumunddal er stedet som ved første øyeblikk overrasker testpanelet mest. Det er hyggelig å sitte ute med blomster på bordene og et yrende liv. Maten er også overraskende god og testpanelet får ikke fullrost Bakeriet i Brumunddal nok. 

 

Her testet testpanelet laksesalat med eple, appelsin og cashewnøtter, rekesmørbrød og bringebærdrikk fra Safteriet. Noen av kakene ble også smakt på. Her er testpanelets dom:

 

Emil:

Laksesalat - testen store overraskelse i positiv forstand. Kombinasjonen av laks, appelsin, eple og nøtter er knallgod. Denne anbefaler jeg å prøve. Rekesmørbrødet er fyldig og det er mye reker. Bringebærdrikken er frisk og god. Perfekt til maten og en varm sommerdag. 

 

 

Tonje:

Jeg er veldig mett etter mange retter nå, men denne laksesalaten er skikkelig god. Jeg liker at det er både appelsin og eple i den. Har lyst til å spise opp alt. Bringebærdrikken er litt for søt for min del. Rekesmørbrødet er topp, men jeg savner litt salt sjøsmak. 

 

 

Andreas: 

Oi, god laksesalat. Dette var overraskende. Jeg tror ikke jeg klarer å la noe ligge igjen, selv om jeg er veldig mett nå. Rekesmørbrødet er godt, men jeg også savner litt mer sjøsmak på rekene. Ellers var dette skikkelig bra. Bringebærdrikken smaker hjemmelaget og er god.