Har du noe i skapet som du ikke bruker, men som andre kan få glede av? Hver fredag og lørdag arrangerer vi nå vintagemarked. Lån gratis lokaler av oss, og lag din egen salgsbod.

Nå er det bare å grave dypt i klesskapet etter alle de plaggene du ikke lenger bruker. På CC Hamar kan du nå hver fredag og lørdag sette opp din egen salgsbod og låne lokaler helt gratis.

INFORMASJON

Salgsplassen skal være åpen og bemannet fra klokken 12.00 til 16.00. Selger kommer før klokken 11.00 for klargjøring og kan henvende seg i Servicesenteret. Vi setter ut 1 bord på hver plass og du kan ta med egne stativer selv, hvis ønskelig (maks 2). Plassen skal forlates i samme tilstand som når du kom og ved avreise skal du ta kontakt med Servicesenteret etter rydding. Vi har egne plakater som du kan benytte til prisbudskap.

PÅMELDING

Ønsker du en plass på VINTAGEMARKEDET? Send en epost til Servicesenteret og skriv hvilken dag du ønsker plass hvor mye plass du har behov for. Påmelding er bindene og Servicesenteret bekrefter at påmelding er mottatt.

SMITTEVERN

For å sikre godt smittevern har vi begrenset antall plasser, så vi anbefaler å melde seg på raskt for å sikre seg plass. Hvis vi ser at grensen blir nådd setter vi opp venteliste og det vil bli mulighet for å melde seg på neste runde. Det vil også bli satt opp dispenser med håndsprit. CC oppfordrer alle sine kunder til å følge gjeldende regler for smittevern – dette gjelder også vintagemarkedet.

Vi gleder oss stort og håper du vil være med.