SENTER: HamarGJØVIK

Pop up-butikk med Storhamar og Hamkam

I hele desember skal Storhamar Hockey og HamKam Fotball ha pop up-butikk på CC Hamar.

I hele desember kan du kjøpe supporterutstyr og sesongkort i pop up-butikken på CC Hamar. Er du heldig, kan du også få autografer og møte både spillere og trenere. 

 

Fine julegaver og gode priser

Mandag 3.desember er pop up-butikken oppe i det gamle butikklokalet til PM i første etasje. 

- Vi kommer til å ta med oss nesten alt vi har av supporterutstyr i pop up-butikken. Det blir drakter, hettegensere, kaffekopper og andre fine Storhamar-julegaver, sier frivillig og supporter Per Arvid Smedby.

 

- Det vil også bli noen ekstra gode priser fram mot jul, skyter frivillig Ronny Minkstuen inn. 

 

Storhamar Hockey vil være på plass hver dag fra 16.00-22.00 og HamKam fra 10.00-16.00.

 

En stor suksess

- Vi gleder oss til dette. Pop up-butikk var jo et prøveprosjekt i fjor, men som gikk over all forventning. Vi kommer til å selge sesongkort, jubileumsdrakter og litt utstyr ellers. Vi håper på samme suksess i år også, sier markedssjef i HamKam, Mehran Amundsen-Ansari. 

 

Han legger også til at flere av områdets elitelag er velkomne.

- Vi har invitert blant annet Fart damer og Storhamar Håndball. Kanksje dukker de opp i løpet av førjulstiden. Spillere og trenere vil også dukke opp. Vi oppdaterer på sosiale medier, sier Amundsen-Ansari. 

Frivillig i Storhamar Hockey, Per Arvid Smedby, markedssjef i HamKam Mehran Amundsen-Ansari og Frivillig i Storhamar Hockey Ronny Minkstuen ser fram til å selge supporterutstyr og sesongkort på CC Hamar i desember.