Torsdag 20. januar etablerer Kreftforeningen pop-up-stand på CC Hamar. Formålet er å engasjere flere folk til å bli medlemmer, frivillige eller få et innblikk i aktivitetene som blir gjennomført i foreningen.

I flere år vi på CC Hamar hatt et godt samarbeid med Kreftforeningen. Det er derfor vi med glede ser fram mot nok et samarbeid på senteret som skal bidra med å løfte Kreftforeningens aktiviteter og engasjement. Du finner pop-up-lokalet i andre etasje.  Pop-up`n vil være betjent tirsdag-lørdag, fra klokka 12.00 alle dager. 

Distriktsleder i Kreftforeningen, Berit Jevnaker ser fram til å møte folk som tar turen innom lokalet.
– Vi er først og fremst en folkebevegelse med bred oppslutning. Vi ønsker å vise folk hvilket tilbud Kreftforeningen kan tilby, samt verve nye medlemmer og frivillige. Her på senteret kan man stikke hodet innom om man er nysgjerrig eller om man ønsker å prate, sier Jevnaker.

Ulike aktiviteter

Ved Kreftforeningens pop-up på CC Hamar vil det være mulighet til å delta på forskjellige aktiviteter. Det vil blant annet være temakvelder, selfievegg og konkurranser.
– Vi vil få besøk av ernæringsfysiolog, kreftkoordinator, tidligere kreftpasienter, man kan lage de populære «fuck cancer» armbåndene og vi vil være et treffpunkt for barn og unge som pårørende, sier distriktslederen.

4. februar er verdens kreftdag og krafttak mot kreft arrangeres 1.-13. mars. I forbindelse med disse datoene vil det være ekstra fokus på frivillighet med mål om å verve flere frivillige inn i Kreftforeningen. Kreftforeningen vil være i pop-up lokalet mellom H&M og New Yorker på CC Hamar til midten av mars.