SENTER: HamarGJØVIK

Söderström om oppkjøring, ny sesong og kickoff

Torsdag 23. august skal Storhamar Hockey ha kickoff på CC Hamar før årets sesong. I forkant har vi tatt en prat med trener Fredrik Söderström og spiller Eirik Salsten om oppkjøringen og tanker rundt ny sesong.

Allerede fredag 31. august smeller det i CC Amfi når Storhamar skal møte finske Tappara i Champions Hockey League (CHL).

 

I rute til CHL

Etter en oppkjøring trener Fredrik Söderström beskriver som meget god, er hockeygutta klare for en ny sesong med gull i sikte. 

- Akkurat nå kjennes det bra. Spillerne har trent mye, godt og variert. Vi har vært i Danmark og spilt kamper, trent og hatt det sosialt. Selv om det er i oppkjøringen vi legger grunnlaget for sesongen, er det også viktig å bygge lag, bli trygge på hverandre og ha det morsomt. Vi prøver å kombinere alvor og lek, sier Söderström. 

 

- Alle vil slå oss

I slutten av august skal Storhamar i gang med CHL hvor de møter det finske topplaget Tappara. Etter å ha løftet NM-pokalen i fjor, mener den godt likte treneren at det blir enda tøffere i år. 

- Nå vil de store lagene hvert fall slå oss. Alle vil slå oss. Det er forståelig, og krever enda mer fra oss. Men gutta er klare, og vi skal gi alt, sier Söderström. 

 

- Hva vil du si om årets tropp?

- Årets tropp er veldig spennende. Vi har mange rutinerte spillere som er kloke, stille og rolige, men knallgode på is. Følelsene mine er bra før CHL og seriestart, sier Söderström optimistisk. 

 

I midten av mai ble det klart at Hamar-gutten Eirik Salsten vender tilbake til moderklubben etter å ha spilt for Vålerenga, Manglerud/Star og Stavanger Oilers siden 2014. Den talentfulle løperen ser fram til sesongen i Storhamar. 

- Jeg gleder meg voldsomt til å komme i gang. Jeg synes oppkjøringen har vært veldig bra, og er godt fornøyd med de to siste kampene vi har spilt. Vi har trent hardt og riktig, og gruppa fungerer godt sammen, sier Salsten.

 

- Hva kan fansen se fram til på kickoffen på CC Hamar?

Jeg ble helt sjokkert over hvor mange som møtte opp i vår, så vi må virkelig by på oss selv og vise glede. Kickoff på CC Hamar er en kul greie, men vi er kanskje ikke så flinke til å underholde. Vi skal hvert fall svare på spørsmålene som kommer, også får vi heller love å underholdene på isen, sier Salsten lattermildt. 

 

Kickoff på CC Hamar

Tradisjon tro holdes kick-off for alle supportere på CC Hamar klokken 18.00-20.00.

Program:
- Presentasjon av alle spillerne og støtteapparatet
- Salg av ny kolleksjon med supporter-artikler
- Autografsignering 
- Mulighet til å møte alle spillerne

Arrangementet er gratis og åpent for absolutt alle. Konferansier blir Ola Stenberg. Arrangementet er rusfritt. Vi sees til en gul-blå ettermiddag på CC Hamar!

Her fra i April hvor hockeygutta mottak heder og ære fra fansen etter gullsesongen.

Godt over 1000 mennesker samlet seg utenfor CC Hamar etter fjorårets sesong.