SENTER: HamarGJØVIK

Serveringssteder
på CC Hamar

Det er til sammen ni steder hvor det er mulig å få kjøpt mat og drikke på CC Hamar. Her kommer en liten guide på hvilke serveringssteder vi har og hva de kan tilby.

Kvinner legger bak seg en distanse på rundt 250 kilometer i året på å gå rundt i butikker på kjøpesenter.

 

Ikke rart man blir sulten! 

 

Derfor er det viktig for oss å ha et bredt utvalg av serveringssteder for sultne mager. På CC Hamar finnes det hele ni steder å få tak i mat. 

 

I denne oversikten, finner du en kort presentasjon av hvert spisested og hva som tilbys av mat. 

 

Jordbærpikene

Dette er er et unikt kafékonsept med mat og kaker laget fra bunnen av, med sesongens friske råvarer. Hos jordbærpikene kan du fylle magen med blant annet burger, salater, ostesmørbrød med tilbehør, pai, pasta, småretter som nachos, omelett og karbonade. I tillegg til de store, saftige og hjemmelagde kakene. Her er det noe for enhver mage. Har også uteservering.

 

Kontakt her

 

Espresso House

Espresso House er Nordens største kaffebarkjede. I tillegg til den store lidenskapen for kaffe, har serveringsstedet enkle og fristende lunsjretter, bakevarer, småkaker og barer. Du trenger ikke være en kaffeelsker for å besøke Espresso House. Kjeden lager nemlig en haug av andre varme og kalde drikker som garanatert faller i smak. I dagens lunsjdisk, finner du sprø og saftig focaccia med assosiert innhold og smørbrød. Ofte ligger friske salater og venter på deg også. Har også uteservering. 

 

Kontakt her

 

Bakeriet i Brumunddal

Bakeriet i Brumunddal er et helt unikt bakeri som du kun finner på CC Hamar og to andre lokasjoner. Bakeriet har deilige salater, smørbrød, fristende gjærbakst, smakfull konditorkunst og hjemmelaget is. Her er det hyggelig å sitte, og med mulighet for uteservering.  

 

Kontakt her

 

Volum

Ligger i trede etasje på senteret med uteservering om sommeren. Restauranten har god plass og ønsker barn og voksne velkommen. Her finner du retter som vårruller, fish´n chips, kyllingsalat, sandwich, wok og burger. Alle rettene koster 159 kroner. Volum har også take away. 

 

Kontakt her

 

Fortunato

CC Hamars nyeste serveringsted som åpnet juni 2020. Fortunato er en italiensk restaurant som kun bruker italienske råvarer. Her tilbys du italiensk pizza med ulike toppinger, focaccia med fyll og diverse pasta. Fortunato ligger i andre etasje. Smaken av Italia finner du her!

 

Kontakt her

 

CC Mat

Kan ikke kalles et serveringsted, men her finner du et bredt utvalg av mat og andre dagligvarer. Kanskje er et rundstykke med ost det du trenger på farten? eller en rett fra varmdisken? 

 

Kontakt her

 

Narvesen

Kiosk med pøler, pizza, is og andre godsaker. Fint om du har det travelt og trenger noe lettvint i hånda.

 

Kontakt her

 

Subway

Lunsjsted som lager sandwicher og salater. Velg hvilket brød du vil ha og tilpass innhold etter dine lyster. Her kan du få en saftig, fyldig og fersk sandwich i hånda. 

 

Kontakt her

 

Burger King

Hamburgerkjede med fries og annet tilbehør. Denne kjenner de fleste til. Har også uteservering. 

 

Kontakt her 

 

 

Mitt innlegg (76)

Burger King, CC Mat og Narvesen har mat og drikke det er lett å ta med seg på farta.