SENTER: HamarGJØVIK

Små hjerter som gleder stort

Over 4000 barn i Hedmark lever i familier med vedvarende lav inntekt. Mange hundre barn i Hamar og omegn får julegaveønsker oppfylt ved hjelp av ønsketreet på CC Hamar.

Mange forbinder julehøytiden med glede, fellesskap, gode middager og ønsker som oppfylles. Slik er det ikke for alle. Heldigvis finnes det små hjerter som gleder stort.

 

Ønsketreet er ikke bare vakkert å se på, men det gir også rom for refleksjoner. Det er lov til å ta en pause i julestria for å tenke på andre enn seg selv og sine.

 

Stor suksess 

I samarbeid med Hedmark Røde Kors ble ønsketreet gjennomført for første gang i 2016. I fjor fikk 1200 barn og unge sine julegaveønsker oppfylt takket være ønsketreet og giverglede blant våre kunder. Det setter vi stor pris på. 

 

Vi håper suksessen fortsetter i år, og tenker det er viktigere enn noen gang å gi til de som trenger det aller mest. Det vil være fokus på smittevern rundt aktiviteten, og pakkene leveres i informasjonen som vanlig. 

 

Ønsketreet settes opp 27. november, og det vil være mulig å oppfylle ønsker fra og med lørdag 28. november og fram til jul. Vi håper flest mulig vil bidra til denne fine aktiviteten.