SENTER: HamarGJØVIK

Smakfulle favoritter

Hva er vel bedre en enkle og sunne måltider laget på 1-2-3?

 

 Vi har lagt vår elsk på disse tre rettene:

 

  • Smoothiebowl
  • Cottagecheeselapper
  • Chiapudding med skyrmousse og bær

 

 

Disse tre rettene er smakfulle, fargerike og metter skikkelig godt. Her kommer oppskrift og ingrediensliste! Alt får du tak i hos CC Mat.

SMOOTHIEBOWL

Mitt innlegg (94)

Smoothiebowl - fargeeksplosjon og veldig sunt.

CC Hamars smoothiebowl består av:

  • Valgfri pose med fryste bær (smoothieblanding) ca 400 gram
  • Én banan
  • Juice - den smaken du ønsker! Ps. smoothiebowl skal være tykk i konsistensen, så pass på å ikke bruke for mye væske. 
  • Kokosflak eller granola kan også brukes i smoothiemiksen for en enda mer mettende smoothie.
  • På toppen: Kiwi, granola med røde, tørkede bær, jordbær, banan, blåbær, kokosflak og akasie honning. 
  • En spiseskje Skippy peanøttsmør (denne finner du bare hos CC Mat og er knallgod)!!!!!

 

 

Denne smoothiebowlen er både sunn og ser veldig fristende ut. I tillegg er det et helt måltid i seg selv da den er veldig mettende. NYT!

COTTAGECHEESELAPPER

Mitt innlegg (96)

Pynt opp dine cottagecheeselapper med det du liker best!

Cottagecheeselapper er enkelt, proteinrikt og passer til både frokost, lunsj og kvelds. Topp lappene med din favorittfrukt, syltetøy, cottagecheese eller nøtter. Kun fantasien setter grenser her!

 

Her er oppskrifta vi brukte:

 

  • 1 dl havregryn
  • 1 stk banan
  • 2 dl cottage cheese
  • 3 stk egg
  • 1,5 ts bakepulver
  • 2 ss meierismør til steking

 

Stekes på middels varme i ca to minutter på hver side!

 

CHIAPUDDING MED MOUSSE OG FRISK TOPPING

Mitt innlegg (97)

Chiapudding med skyrmousse og pasjonsfrukt. Mm, en perfekt liten frokost eller mellommåltid. 

Chiapudding er veldig næringsrikt og mettende. En smule eksotisk og kan varieres med utallige smaker og farger. 

 

Vår oppskrift for én person:

  • 2 dl mandelmelk
  • 3 ss chiafrø

 

Hell mandelmelken over i et glass eller bolle, ha i chiafrø og dekk til. Sett glasset kaldt i minst tre timer, helst over natten. Da vil chiafrøene svelle og du får en deilig og tykk konsistens på puddingen.

 

Når puddingen er ferdig, legger du skyrmoussen over puddingen og friske bær på toppen. Vi brukte pasjonsfrukt for en syrlig finish.