SENTER: HamarGJØVIK

Smarte duppedingser til ungdom

På ungdomskolen og videregående er det mange smarte duppedingser som kan gjøre skolehverdagen enkelere og bedre. 

 

Det er flust av utstyr du kan ha, men hva er mest populært blant undommen?

 

Vi har samlet noen favoritter!

My Post

ØREPROPPER - HIFI KLUBBEN

HiFi klubben har de populære Jabra har anropsteknologi med fire mikrofoner, som filtrerer ut forstyrrende støy rundt deg. Jabra Elite 75t kan vare i opptil 7,5 timer på én enkelt lading, og med ladeetuiet i opptil totalt 28 timer. Rask lading sørger for at du får opptil én time batteritid fra kun 15 minutter med lading.

 

ROCKETBOOK - TEKNIKMAGASINET

I denne teknologiske verden er det enkelt at alt gjøres på datamaskinen, telefonen eller nettbrettet. Med Rocketbook Everlast kan du notere og skisse uten å skjemmes. Rocketbook har sider som føles ut som vanlig papir, men den avanserte teknologien gjør at du enkelt kan sende notatene og skissene dine til flere ulike skytjenester. Det eneste du trenger å gjøre er å krysse i hvilken skytjeneste du vil sende til, f.eks. Dropbox eller Google Drive, nederst på papiret. Du skanner så papiret med den tilhørende appen, og det er alt! 

 

SELFIELAMPE OG MOBILHOLDER - TEKNIKMAGASINET

Bli en selfie-ekspert og få mest ut av dine TikTok-videoer med denne smarte gadgeten. Unngå stress med å holde mobilen samtidig som du spiller inn din neste vlogg, TikTok-video eller Instagram-story. Du fester enkelt smarttelefonen din i mobilholderen, kobler inn USB-kabelen og slår på selfie-lampen - så er det bare å sett i gang! Hele konstruksjonen fester du enkelt i bordskiven med klemmen.

My Post (2)

MATBOKS MED KJØKEELEMENT OG KAFFEKOPP SOM HOLDER PÅ VARMEN - ENKLERE LIV

Matboksen fra Bento holder maten kjøling og osten frisk. Inneholder kjøleelement.

 

DRIKKEFLASKE OG MATBOKS - KITCHEN

Drikkeflaske og matboks i kult design. Matpakka trenger ikke se kjedelig ut. Disse finnes i ulikt design - finn flaska og matboksen som passer deg og din stil best!

My Post (1)

KULEPENNER

KALENDER / NOTATBLOKK

POWERBANK

PC - BESKYTTER

CLAS OHLSON

Alle disse suppedingsene er kjekke å ha i en skolehverdag. 

 

SKOLESEKK - LUGGAGE

Regntett sekk fra det danske merket Rains. Enkel og stilfull sek fra Björn Borg.