SENTER: HamarGJØVIK

Solkremguide 2020

Vi har laget en solkremguide med trygge og gode produkter for barn, ansikt og kropp.

Solkrem filtrerer vekk skadelige UV-stråler fra solen. Filteret i solkrem kan være kjemisk. fysisk eller en kombinasjon av disse. Kremer med fysisk filter legger seg utenpå huden og reflekterer bort solstrålene. 

 

Til barn under tre år, anbefales ufarfymert solkrem med fysisk filter, eller en kombinasjon av fysisk og kjemisk filter for å minimere risikoen for allergiske reaksjoner. Spedbarn skal være i skyggen. 

 

Apotek 1 på CC Hamar har et bredt utvalg av solkremer og hjelper deg gjerne med å velge riktig for nettopp deg. Nedenfor har vi laget en solkremguide for barn, ansikt og kropp.

 

Alle solkremene i guiden er uten parfyme og parabener. 

 

SOLKREM FOR BARN

Mitt innlegg (17)

A-DERMA solspray har meget høy solbeskyttelse spesielt utviklet til sart barnehud.

A-Derma solserie er basert på lang ekspertise innenfor sart hud og sikrer tredobbelt beskyttelse. Patentert solfilterkompleks beskytter huden mot solens UVB og UVA stråler. Barriestolide styrker hudbarrieren i sollys. Rhealba havrekimolje styrker forsvaret mot cellulære skader i huden. Praktisk solspray til barn med lett konsistens som er enkel å påføre. Solkremen har meget høy beskyttelse med SPF 50+, har kjemisk filter, høy toleranse og er vannresistent. Uten parfyme.

 

Cosmica Kids Active for barn med solfaktor 30 og et avansert, bredspektret og fotostabilt UV-filter for umiddelbar beskyttelse mot solens UVA- og UVB-stråler. Kan sprayes i alle vinkler, for en praktisk og smidig påføring. Sprayen kan påføres våt eller tørr hud og trekker raskt inn i huden, uten å være klissete, og den er ekstra vannresistent. Solkremen er tilpasset følsom hud. Den er dermatologisk testet og uten parfyme, alkohol og fargestoffer. 

 

Dermica Kids Solkrem med solfaktor 30 er en ekstra vannresistent solkrem til barn med høy beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler. Gir god beskyttelse for lys og sart hud. Kremen gir også fuktighet og næring til huden.  Uten parfyme og fargestoffer.

SOLKREM FOR ANSIKT

Mitt innlegg (15)

Dermica ansiktskrem er en trygg, mild og fuktgivende solkrem spesielt utviklet for sensitiv hud. Vannresistent og med høy UVA- og UVB-beskyttelse, solfaktor 30. Laget med kjemisk filter og pleiende ingredienser, som er trygge for en sensitiv hud.  Uten parfyme. Anbefalt av Asthma Allergy Nordic og Svanemerket.

 

Cosmica ansiktskrem er en intensivt fuktighetsgivende solkrem for ansikt med høy beskyttelse. Intensivt fuktighetsgivende solkrem for ansiktet som gir umiddelbar beskyttelse mot solens UVA- og UVB-stråler. Kremen trekker raskt inn i huden, uten å være klissete. Dessuten er den uten alkohol og fargestoffer, og den er ekstra vannresistent. Tilpasset følsom hud. Dermatologisk testet. Inneholder Cosmica Triple Moist Complex som gir umiddelbar, intensiv og langvarig fuktighet i dybden. Uten parfyme.

 

Cliniderm ansiktskrem er en lett solkrem som forhindrer blank hud og etterlater huden matt. Solkremen inneholder Zinc PCA som motvirker forekomsten av kviser og tetter ikke porene. Passer for normal til kombinert, samt sensitiv hud. Passer utmerket under sminke. Med avansert, bredspektret og fotostabilt UVA- og UVB-filter. Forhøyet UVA-beskyttelse.Dermatologisk testet. Ekstra vannresistent. Uten parfyme.

SOLKREM FOR KROPP

Mitt innlegg (16)

Dermica sensitiv er en lett solkrem til kropp. Vannresistent og med høy UVA- og UVB-beskyttelse, solfaktor 30. Laget med kjemisk filter og pleiende ingredienser som er trygge for en sensitiv hud. Uten parfyme. Anbefalt av Asthma Allergy Nordic og Svanemerket.

 

La Roche-Posay er en fuktighetsgivende og fløyelsmyk sollotion til kropp og ansikt, velegnet for normal/tørr hud og sensitiv hud. Høy fotostabilitet og bredspektret beskyttelse. Høy beskyttelse mot UVA-stråler (høyere enn EU-kommisjonens anbefalinger). En kremet konsistens som absorberes raskt. Etterlater ingen hvite merker på huden. Ekstra vannresistent. Testet under dermatologisk kontroll. Uten parfyme.

 

Cosmica sun spray kan sprayes fra alle vinkler, hvilket gir en praktisk og smidig påføring. Trekker raskt inn i huden uten å være klissete og er ekstra vannresistent. Solkremen er dermatologisk testet og uten parfyme, alkohol og fargestoffer. Tilpasset følsom hud. Inneholder Cosmica Triple Moist Complex som gir umiddelbar, intensiv og langvarig fuktighet i dybden.