SENTER: HamarGJØVIK

Stor mote

Zizzi og Dressmann XL er klesbutikker som selger mote for formfulle kropper. 30. august åpner endelig Zizzi igjen i nye lokaler.

Dressmann XL har herreklær i størrelse 2XL-9XL og Zizzi fra størrelse 42-56. Begge butikkene er svært populære og henger med på trender. 

 

Dressmann XL tilbyr fullt sortiment, med alt innen basisklær og fritid til penere tøy. Zizzi har et stort utvalg med lekre klær til hverdag, fest og trening. 

 

Både Dressmann XL og Zizzi ligger i andre etasje på senteret. 

 

Åpner i nye lokaler

Torsdag 30. august er datoen mange har gått og ventet på. Da åpner Zizzi endelig butikken igjen etter å ha flyttet til større lokaler i andre etasje. Butikksjef Marte Jensrud gleder seg til å vise fram den nye butikken og høstens klær.

- Dette blir så bra! Vi får en butikk som er 100 kvadratmeter større enn den gamle. Dermed har vi plass til et bredere utvalg med blant annet flere type jeans, flere jakker og ikke minst; treningstøy! Det er en stor nyhet hos oss, sier Jensrud. 

 

Gode tilbud

På åpningsdagen vil det være -25% på hele butikken samt servering av kaffe og croissants. De 15 første kundene får -50% på ett kjøp. 

- Vi har fått mange telefoner og tilbakemeldinger på at folk savner oss, så det blir bra å åpne igjen. Jeg gleder meg masse til å vise fram alt det fine treningstøyet vi har fått, høstjakkene og resten av de fine høstnyhetene, sier Jensrud. 

 

 

Åpningsdagene

 

-25% på alle varer fra torsdag-lørdag.

Torsdag 30. august
Klokken 10: De 15 første kundene får 50% på ett kjøp. Det blir servert kaffe og croissants fra vår kaffevogn. 
Klokken 16-18: Live musikk

Fredag 31. august
Dagens 10 første kunder får en valgfri jeans gratis. Vi serverer juice og fruktspyd.

Lørdag 1. september
Klokken 12: Vi serverer is.

Alle aktiviteter gjelder så langt lageret rekker.