SENTER: HamarGJØVIK

Tid for brettspill!

Endelig ferie - og tid for brettspill! Her er spillene ARK anbefaler akkurat nå.
CC_spill2

Magic Maze

Etter å ha blitt loppet for alle sine eiendeler må en trollmann, en barbar, en alv og en dverg plyndre butikkene på det lokale kjøpesenteret for å ha utstyret klart til det neste eventyret sitt. Dette er utgangspunktet for dette enkle, morsomme og originale samarbeidsspillet.
Kåret til årets spill i Tyskland i 2018!

Antall spillere: 1-8
Alder: 8 år+

Kr. 449,-

CC_spill3

Alle tiders spill

Plasser kort med historiske begivenheter på tidslinjen. Er du en gambler har du mye å vinne, og mye å tape! Førstemann til 10 kort vinner spillet.

 

Alder: Fra 12 år.
Antall spillere: 2-8

Kr. 399,-

CC_spill4

Tegn og gjett extreme

Du har aldri hatt det mer moro med en penn! Kast terningen og se om du skal feste pennen rundt hodet, rundt armen eller beinet, eller om du skal bruke den vinglete pennen. Deretter kan du begynne å tegne, mens de andre konkurrerer om å gjette ordet du prøver å tegne. Flest ord gjettet riktig betyr seier! 


 • Inneholder tre forskjellige tegneinnretninger!
 • Velkjent spillkonsept med en helt ny vri.
 • Det desidert morsomste tegnespillet i butikken
 
Anbefalt alder: 12+
Antall spillere: 4+
kr. 399,-
 
CC_spill5

Catan

Settlers fra Catan har vært det bestselgende spillet i både Tyskland og USA, med utmerkelser som Årets Spill og Århundrets Spill

I Settlers fra Catan kjemper spillerne om herredømmet på Catan gjennom å bygge hus, byer og veier. Etter en lang reise har du og din ekspedisjon en­delig nådd frem til kysten av den uutforskede øya Catan. Men du er ikke alene: Catan er en øy som er rik på ressurser og det er mange som ønsker å utvide - så følg med i kappløpet!

 

Antall spillere: 3-4

Alder: 10+

kr. 449,-