SENTER: HamarGJØVIK

Trygge kunder i fokus

Alvenes Dental er en allmennpraksiserende klinikk som gjør alle typer tannbehandling. Klinikken har også samarbeid med spesialister om det er nødvendig. Hos Alvenes er det kunden som er i fokus, og du blir godt tatt vare på uansett hvilken situasjon du er i. 

 

- Er du ikke glad i gå til tannlegen for en eller annen grunn, hjelper vi deg med hele prosessen. Vi tar oss god tid, du får mulighet til anestesi om det er ønskelig og vi kan sette opp en betalingsplan i etterkant av timen, sier praksiseier Maria Alvenes. 

 

God kapasitet 

Alvenes Dental består av sju ansatte, hvor tre av dem er tannleger. Tirsdag og onsdag har klinikken kveldsåpnet til 19.00, noe som gjør det enklere å skaffe time i en hektisk hverdag.

 

- Vi har god kapasitet og det er enkelt å besøke oss. Om du tar bilen ned i parkeringskjelleren, så tar du heis fire opp til oss. Vi har nye og fine lokaler, og kan hjelpe deg fort, sier tannlege Elin Slaatmo. 

 

Avtal time ved å ringe: 62 55 34 50 

 

 

Flere helsetjenester på senteret

 

I fjerde etasje på CC Hamar finner du også Tannlege Aabakken som er tannlege og kjeveortoped. 

 

For henvendelser dit: 62 51 79 00 eller post@tannlege-aabakken.no 

 

 

I tredje etasje finner du Tannlege Nabeel Mekhlif. Han har jobbet som autorisert tannlege siden 2002, og har spesialistutdanning i endodonti fra 2007. Behandlingene han utfører her er rotfyllinger og rotspissamputasjoner. 

 

For å komme dit, kan du gå via parken eller ta heis fire. 

 

For henvendelser dit: 62 52 70 00

 

 

IMG_6077

Alvenes Dental holder til i freshe lokaler i fjerde etasje på CC Hamar. For å komme opp dit, tar du heis nummer fire.