SENTER: HamarGJØVIK

UNIK

Under høstens motekampanje kan dere bli litt bedre kjent med fire lokale personligheter som alle er unike på hver sin måte.

Høstens motekampanje bygges rundt det positive og vakre ordet unik. 

Unik kan bety både enestående og sjelden, og at det kun finnes ett eksemplar av det som beskrives som unikt. 

 

I september vil dere få sjansen til å bli bedre kjent med forskjellige personligheter fra Hamar-området. De har alle ulike fortellinger, men felles for dem alle er at de har fulgt sin egen drøm, og at de er unike i hver sin historie.

 

Anna Louise Andersen:

Anna Louise er kunstner bor og arbeider i atelier i Hamar. Hun arbeider hovedsakelig innen maleri og tegning, skulptur og lysinstallasjoner. For tiden fordyper hun seg innen tematikken «Dans».

 

Knut Kippersund Nesdal
Knut er sanger, låtskriver og artist fra Tangen. Med sin fantastiske stemme overbeviste han Morten Harket og fikk han som mentor i TV2 konkurransen The Voice høsten 2017. Knut har også deltatt i Melodi Grand Prix.

 

Ruben-Arie Slob
Ruben er breakdancer fra Nederland. Kjærligheten brakte han til Hamar og Norge, og sammen med sin kone Therese har han startet dansestudioet P.S Dance som i løpet av 6 år har blitt et av Hamars største idrettslag.
Se mer her.

 

Marthe Mygland Østeraas
Marthe er lærer og tidligere landslagsspiller i ishockey. Som ung trente hun med guttelaget for å kunne få spille ishockey, nå bygger hun Hamars nye elitelag i ishockey for kvinner.

 

Vi har spurt disse fargerike og UNIKE personlighetene om viktige valg i livet, hvordan de krydrer hverdagen og hva de tenker om det å skille seg ut.