SENTER: HamarGJØVIK

Våre unike nisjebutikker

Du finner dem kun her, og satser alt på god service og et UNIKT utvalg.

Vi har 82 butikker på CC Hamar, hvor alle har noe unikt ved seg. Likevel er det noen få som skiller seg ekstra ut i mengden. 

 

Disse butikkene er ikke en del av en kjede eller en butikk du finner mange steder. Bak disse butikkene er det gründere som tør å satse, som jobber mye og som hele tiden ønsker å yte litt ekstra service for hver kunde. 

 

På CC Hamar har vi Reven i gata, Myldre Interiør, Bus Stop og Hvit Tråd. Under kan du lese litt om butikkene og få et innblikk i hva som er unikt ved hver butikk. 

MYLDRE INTERIØR

Myldre Interiør drives av Marianne og har vært med siden oppstart av senteret i 2014. Myldre er en nisjebutikk med interiør, møbler, vintage, gourmet, kaffe, te, velvære og accessories.

  

Myldre er det perfekte sted for deg som er ute etter en større gave, en liten, men koselig vertinnegave eller om du bare vil kikke eller unne deg selv noe fint. 

IMG_8184

Marianne Joløkken driver Myldre Interiør og har holdt på siden åpningen av senteret i 2014.

My Post (43)
My Post (42)

HVIT TRÅD

Hvit Tråd er en interiør-og klesbutikk med innslag av sko, tilbehør, spiselige fristelser og smykker. Butikken finnes kun på Hamar og Gjøvik, og ble åpnet på Hamar under åpningen av senteret i 2014. 

IMG_8187

Hanne Lucy Sterud er butikksjef på Hvit Tråd. 

My Post (44)
My Post (45)

BUS STOP

Bus Stop har også vært med siden 2014 og har et unikt vareutvalg med over 70 håndplukkede merker. I tillegg til trendy damemote, har butkken også sko, vesker, bagger, smykker, sokker og annet tilbehør. 

 

Butikken er luftig og har fokus på tett og god service fra du kommer til du går. 

 

IMG_8189

Dalig leder hos Bus Stop Anne Line Elsvebakken.

My Post (46)
My Post (47)

REVEN I GATA

Reven i gata drives av Therese Taralrud fra Toten og er den eneste gründeren innenfor baby, barn og ungdomsmote på senteret. 

 

Reven i gata fører merker som Hust & Claire, Levis, Gant, Parajumpers, Liewood, Hummel, Tommy Hilfiger med mer. Her finner du klær og tilbehør til barn og unge i alderen 0-16 år.

 

My Post (48)
My Post (49)