Change har badetøy for enhver smak og kroppsfasong.

Er ikke badetøy-handling på topplista over det beste du vet? Vel, da er du ikke alene. Heldigvis finnes det badetøy for alle type smaker, behov og kropper. Vi har sjekket årets badetøymote hos Change, og latt oss imponere av det brede utvalget!

Årets bademote

Om du kun bryr deg om hva som er trendy for denne sommeren, er det brazil du må gå for. Brazilian bikinitruse finner du i flere butikker enn noen gang hvor det selges badetøy, og skal være det hotteste på stranda nå. Om du kombinerer denne med en bikinitoppmed knytedetaljer i rygg, er du helt med på strandmoten.

BRAZIL: Du finner de minste trusene i ulike fasonger. Her ser du alt fra tanga til hipster.

TRENDY: Denne bikinitrusa fra Change dekker lite av baken, men sitter flatterende på både foran og bak. Høyt liv og knytedetaljer på den ene siden. Kan kombineres med ulike bikinitopper fra Change da fargene kan matches.

Din kropp og følelse

Om du grøsser av tanken på den lille trusa som knapt dekker en halv rumpeball, finnes det mange andre gode alternativer.

Butikksjef på Change CC Hamar, Ida, mener det viktigste er at du finner badetøy du føler deg vel i, uavhengig av hva som er trendy.

SETT: Change har badetøy for alle kroppsfasonger og for ulike smaker. Inne i butikken finner man en vegg med badetøy i spreke og knalle farger og en vegg med mer tradisjonelt badetøy i mer diskret farger.

– Jeg har godt voksne damer og yngre jenter som kommer innom og kjøper den minste trusa. Jeg spør ofte hvordan de liker at badetøyet sitter. Noen vil gjerne skjule noe, mens andre vil fremheve noe. Vi har badetøy for alle kropper, forteller hun.

BADEDRAKT: Change har flere ulike badedrakt-modeller. Til venstre finner du den svarte med rysjer. Denne viser kvinnekroppens flotte fasong i tillegg til å virke dekkende over magen. I midten finner du den spreke varianten med mye farge og tanga i rumpa.

Nytt for årets badesesong hos Change er fargekombinasjonene på badetøyet. Inne i butikken finner du en vegg med fargerikt badetøy i spreke, friske farger hvor alle fargene går godt sammen. På en annen vegg finner du badetøy med mer nøytrale farger og former.

SETT: Den lille modellen går igjen i årets bademote. Som vist på modellen helt til høyre, kan man også få heldekkende bikinitruse om man er mest komfortabel med det.
TRUSER: Change har bikiniunderdeler i alle fasonger og modeller. Liker du en mer dekkende truse, er utvalget godt.