Halloween 2023 står for døren. Skal du på Halloween-fest eller gå «knask eller knep»? Hos oss finner du alt du trenger for en minneverdig Allehelgensaften, enten du skal dekke bordet, handle inn godteri eller kle deg ut.

Nille

Nille er din one-stop-shop for Halloween-forberedelser. Med et bredt utvalg av masker, kostymer og en overflod av pynt og godteri, er det enkelt å sette sammen den perfekte Allehelgensaften.

Nille har alt du trenger til halloweenfesten, halloween godteri, lys og pynt som er perfekt til allehelgensaften.
Nille har alt du trenger til halloweenfesten, halloween godteri og pynt som er perfekt til allehelgensaften.

Extra Leker

Hos Extra Leker kan du finne årets Halloween kostyme! De har en imponerende samling kostymer som dekker alt fra skumle monstre til sjarmerende karakterer. I tillegg til kostymer, finner du et utvalg av diverse som sminke, parykker, masker og diverse pynt som vil bidra til å skape en autentisk Halloween-atmosfære.

Alt for å skape den beste Halloween for både store å små!

extra leker har har årets halloween kostymer, de har også parykker, masker og diverse pynt. Monstre og andre karakterer.
extra leker har har årets halloween kostymer, de har også parykker, masker og diverse pynt. Monstre og andre karakterer.

Teknikmagasinet

Teknikmagasinet har årtes råeste masker og annet tilbehør som vil legge siste hånd på verket for ditt Halloween-antrekk.

Teknikmagasinet har butikken full av masker, kostymer og halloweentilbehør som du trenger til festen.

Panduro

Panduro er stedet for DIY-entusiaster som ønsker å lage sin egen unike Halloween-pynt. Med et bredt utvalg av materialer og verktøy, kan du la kreativiteten blomstre og skape skumle dekorasjoner som vil imponere de fleste! Ta også med deg barna når du skal lage dekorasjoner, det er pynt som man setter pris på i mange år fremover og som det er stas for barna å se tilbake på.

Panduro er stedet for halloween pynt. lag skumle dekorasjoner med barna

Outland

Outland er din go-to-butikk for grøsserbøker som vil sørge for en uhyggelig atmosfære. Fra hjertebankende thrillere til klassiske skrekkfortellinger, har de alt du trenger for å sette deg i den rette stemningen.

outland har grøsserbøker og skrekkfortellinger til å få deg i riktig stemning til halloween

CC Mat

Ikke glem å ta turen innom CC Mat for å sikre deg de beste gresskarene til å lage fantastiske utskjæringer og dekorasjoner.

Gresskar til Halloween

Uansett om du er ute etter det perfekte kostymet, vil skape egen pynt eller bare ønsker å tilføre litt ekstra skrekk til hjemmet ditt, har disse butikkene alt du trenger for å gjøre Halloween 2023 til det du ønsker deg.

Temaer: