Nyt en god lunsj i sommerferie på et av våre spisesteder. Om du ønsker en rask lunsj eller et deilig sted du kan sitte og nyte, så er mulighetene mange hos oss.

Hai på CC

Hai på CC tilbyr både snacks, lunsj og middag, sammen med noe friskt, kaldt og godt i glasset. Alt til lik pris, uansett hvilken rett du bestiller.

Du får alt fra sandwicher, wok, vårruller, salater og burgere. Og selvsagt kaffe og kake  i alle varianter. Folkets favoritter er tradisjonelle Volum burgeren med ost og bacon, Volum Sandwich, Valutas kyllingsalater, og mye mer. Alt dette kan du også nyte ute på vår nyoppussede terrasse når været tillater det  

Mat fra Hai på CC

Jordbærpikene

Hos Jordbærpikene lages maten helt fra bunnen av i kafeens eget kjøkken, og alltid av ferske råvarer; varme og kalde retter, kaker og hjembakst etter egne oppskrifter, friske salater, pasta, pai og nystekt focaccia, bare for å nevne noe. Vi liker å servere god kaffe og alle våre kaffedrikker er laget med vår egen espresso fra Italia.

Mat fra Jordbærpikene

Fortunato

Fortunato er en italiensk resturant som byr på ekte italienske råvarer. De serverer pizza, pasta, foccacia og salater. 

Matretter fra Fortunato

Burger King

Den klassiske burgeren – eller bare en milkshake i hånden? En rask og digg lunsj!

Mat fra Burger King

Espresso House

Enkel og rask lunsj, som du enten kan sitte og nyte i våre nye freshe lokaler eller ta med deg. Nyt kaffe, mat og bakverk av verdensklasse hos Espresso House.

Mat og drikke fra Espresso House

Subway

Nyt en deilig rask lunsj hos Subway. Deilige baguetter i masse ulike varianter eller en sunn og god salat.

Matretter fra Subway

Plan B

Plan B Café er en unik spisested i lunt atmosfære. Her kan du sitte å nyte en Nutella frappe eller en god smoothie som vi lager på bestilling. På menyen har vi blant annet steam buns som også kalles for bao, en myk dampet hvetebakst som fylles med forskjellige grønnsaker og kjøtt/vegetar. På menyen vår er det satt sammen forskjellige godsaker og vi er stolte over at nesten HALVE menyen er vegetarisk! Selvsagt forsetter vi med nystekte bubble waffles og har ice cream rolls i perioder.

Mat og drikke fra Plan B

Bakeriet i Brumunddal

Bakeriet i Brumunddal er et helt unikt bakeri. Selve produksjonen foregår i Brumunddal og på CC Hamar finner du et av våre hyggelige utsalgssteder hvor du kan sitte ned og nyte en god lunsj eller nydelig bakverk med en kopp kaffe til.

Mat fra Bakeriet i Brumunddal