Det bugner av lekre vårplagg i butikkene på CC Hamar. Denne våren er vi klare for å pynte oss igjen, men samtidig er komfort et stikkord for vårens trender. Utvalget er variert og du finner definitivt en trend som passer for deg. 

Vi har vært på besøk hos Høyer på CC Hamar og fått Hilde Dotseth til å gi oss en forsmak på årets vår- og sommertrender.

Hilde trekker fram plagg i sterke farger som en av vårens største trender.
– Det går mye i trendy og komfortable sett, gjerne stylet med kule smykker, sier hun.

Vårmote fra Høyer på CC Hamar
DEILIG VÅRLOOK: Butikken er full av freshe vår- og sommerklær.

Hilde tror vi er klare for å pynte oss mer denne våren, derfor vil du finne mange lekre kjoler i tiden som kommer. Dressen er også tilbake i motebildet, gjerne med en oversized blazer.

Den store trenden fra 90-tallet – tightsen – er også tilbake for fullt og kan brukes til det meste.

Vårmote fra Høyer på CC Hamar
FARGESTERKT: Sterke farger er i vinden, sier Hilde hos Høyer på CC Hamar.
Vårmote fra Høyer på CC Hamar
VIL PYNTE OSS: Kjoler i herlige print vil vi se mye av i sommer.

– På skofronten gjelder fortsatt chunky sneakersene. Av litt nyere trender kan du gå for kule støvler fra for eksempel Ganni eller Holzweiler, stylet til kjole eller tights, sier hun.

Sko på en hylle fra Høyer på CC Hamar
PRAKTISK TREND: Støvler er det hotteste på skofronten denne sesongen.

Shop vårens trender hos oss!

Med hjelpsomme og kunnskapsrike ansatte, har du god grunn til å fornye vårgarderoben på CC Hamar. For ikke å snakke om fordelene ved at alt er under ett tak, med parkering og tilhørende muligheter for en trivelig lunsj.

Denne våren finner du nok definitivt en trend som passer for deg. I butikkene finner du alt fra komfortable sett og kjoler til den klassiske dressen, gjerne med en litt oversized blazer denne sesongen. Helt duse og nøytrale til sterke farger, og masse kult tilbehør om du ønsker å kjøre en litt enkel stil.

Shopping og lunsj

På CC Hamar finner du mange gode spisesteder, enten du er ute etter pizza, salat eller noe mer eksotisk. Få oversikt over senterets spisesteder her.