CC Hamar er årets sommerdestinasjon. Vi ønsker å gi  både liten og stor den ultimate sommeropplevelsen, det blir morsomme aktiviteter for de yngste, smakfulle fristelser i fellesarealet og mye mer. Kom inn, lukt, smak og opplev sommeren hos oss.

Hver torsdag, fredag og lørdag fra 23. juni-23.juli, vil du møte på sommerverten vår ved en av inngangene eller inne på senteret. Verten fungerer som et ansikt utad inne på senteret i sommer og kan hjelpe deg om du lurer på noe, eller få deg i bedre humør om du trenger det.

Sommerverten vår vil være til stede under aktiviteter for barn, og dele ut gratis popcorn med mer. Kanskje har verten noen ablegøyer på lur?

SOMMERDESTINASJON: Vi på CC Hamar ønsker at senteret skal være en destinasjon hvor barnefamilier trives.

Vi hjelper deg

Vi på CC Hamar og CC Gjøvik ønsker å tilby gjestene våre noe helt spesielt i sommer. Kjøl deg ned inne hos oss på varme sommerdager, fyll opp piknikkurven med snacks fra CC Mat, få hjelp til å finne det ultimate sommerantrekk eller stikk innom for å fikse de mest praktiske ting til hus og hjem. Uansett hva du lurer på eller hva du trenger – vi ønsker å være tilstede og hjelpe deg!

Ta kontakt med sommerverten vår eller en av de flinke ansatte i informasjonen vår om det er noe du trenger svar på.Lurer du på hvordan du kommer deg til oss eller hvordan parkeringen fungerer? Alt av praktisk informasjon finner du her.

Interessert i hva som skjer på senteret av aktiviteter i sommer? Se her!

Handletur med barn? Se hva vi kan tilby barna her!Vi ønsker deg en riktig GOD SOMMER og en fin handleopplevelse hos oss!