VELG SENTER: Hamar Gjøvik
Velg hvilket senter du ønsker
å besøke for å gå videre

Glitter på CC Gjøvik søker butikkselger deltid

Fokusert salg og utmerket service gir gode resultater. Dette er Glitters oppskrift på suksess. Hos Glitter har du varierte arbeidsoppgaver og mye egenansvar. Kunder og kolleger er positive, og du får jobbe med det beste som finnes – salg, trender og mote! Din erfaring med kundeservice og salg har gitt deg trening i å jobbe effektivt og selvstendig mot oppsatte mål. 

Du ser utfordringer i stedet for problemer. Mote er din lidenskap, og du har en engasjert og ansvarsfull personlighet. Du er trygg på deg selv og vil satse på egen utvikling. Med andre ord er du en Glitter-person med stor G. 

Vi har utfordringer, målene er høye og selskapets karrieremuligheter er åpne for deg. Vi støtter deg på veien mot vår felles framgang. 

Vil du satse på deg selv – kom til Glitter!

Stillingen er en deltidsstilling, med  faste vakter 1 kveld i uken og 1-2 lørdager i måneden. Det må påregnes vakter på kveldstid og helg. Det vil i perioder være et større behov, slik som ved ferieavvikling, fravær og høysesong. 
vedkommende må kunne jobbe ved sommeravikling 2018.

Det er ønskelig med erfaring fra tilsvarende butikkarbeid. Kun søkere over 18 år vil bli vurdert for stillingen.

Om dette høres ut som noe for deg, ber vi om at du sender inn søknad og CV via linken tilknyttet denne stillingsannonsen. Du må gjerne komme innom butikken vår også! 

Søknadsfrist: 20.05.18 
Tiltredelse: Opplæring i slutten av mai

Dersom du har spørsmål om stillingen kan butikkleder Hanne kontaktes på telefon 902 73 108, eller på gjovik@glitter.no.