VELG SENTER: Hamar Gjøvik
Velg hvilket senter du ønsker
å besøke for å gå videre
Kafèmedarbeidere med kjøkkenansvar

Jordbærpikene

Hamar

Er du vår nye kafèmedarbeider med kjøkkenansvar?

 

Jordbærpikene er en naturlig lunsjplass, stedet hvor du som gjest kan spise middag før du handler eller bare kose deg med venner over en god kopp kaffe. Maten vi serverer er laget fra bunnen i vårt kjøkken, av ferske råvarer, selvfølgelig.

 

Vi har varme og kalde retter, kaker og bakst som vi baker selv og etter egne oppskrifter, friske salater, pasta, bruschetta og nystekt focaccia, bare for å nevne noe.

 

Vi serverer et stort utvalg drikker laget av Jordbærpikenes egen espressoblanding fra Italia. Vår første kafe åpnet i Trondheim i 2003. I dag finnes vi på 34 kjøpesentre rundt omkring i Norge. Jordbærpikene Hamar ligger på CC Hamar.

  

Vi søker DEG:

- som har erfaring fra kjøkken

- som gjerne har fagbrev og god kunnskap om IK-mat og HMS

- som liker å jobbe med mat og setter pris på mat av god kvalitet, laget fra bunnen av

- som er fleksibel og kan jobbe noe kveld og helger

- som kommuniserer godt, både med våre gjester og dine kollegaer

- som har evne til å ønske gjestene velkommen med et herlig ekte smil – hver dag

 

Vi ønsker å fylle to stillinger, hvorav den ene er mest dagtid, og noe kveld og helg. Den andre er kun kvelder og helger. Høres dette ut som noe du ønsker å ta del i?

 

Du må like å jobbe med mennesker og trives med et høyt tempo. For oss er det også viktig at du kjenner deg igjen i Jordbærpikenes verdier: Ekte, Engasjert og Skapende.

 

Send en søknad med CV til terje@jbp.no så snart som mulig. Tiltredelse etter avtale. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen kan du ta kontakt med Terje Kristiansen Hammer på tlf. 959 78 911.