VELG SENTER: Hamar Gjøvik
Velg hvilket senter du ønsker
å besøke for å gå videre
CC GJØVIK

Søstrene Grene søker vikarierende butikkansvarlig og ekstrahjelp

Å jobbe i en Søstrene Grene butikk er krevende og utrolig hyggelig. Du som medarbeider er et viktig element for at kunden skal få en spesielt hyggelig og annerledes handleopplevelse.

Vi søker deg som er kreativ, arbeidsom og gir alt for at din butikk skal være den beste Søstrene Grene butikken.
Hver uke mottar vi flere tonn med varer og det er derfor en jobb som krever at du er fysisk sterk og liker å ta i et tak. Vi har stort fokus på arbeidsmiljø, og alle de ansatte skal synes det er gøy å gå på jobb. 

Vikarierende butikkansvarlig, 100% stilling
Vikarierende butikkansvarlig vil ha ansvaret for den daglige driften, personalet og hele tiden sørge for at butikken holder den høye standarden vi forventer. Du har erfaring fra å jobbe i butikk, gjerne som ansvarlig, er blid og utadvendt og trives med å gi mye av deg selv. Du har god ordenssans og jobber strukturert. Du er over 25 år og kan jobbe både dag, kveld og helg. 

Det er en jobb som krever stort engasjement, og du må være mottakelig til å ta til deg «søsterånden» og å videreformidle denne til de ansatte. Du skal også evne å motivere og inspirere dine medarbeidere til å yte og å bidra til at kundene får den spesielle handleopplevelsen det skal være.

Til gjengjeld kan vi love en spennende og morsom jobb med «julekveld» hver uke når vi mottar nye spennende varer. Vi har et støtteapparat både på personalsiden, økonomi og med hensyn til drift. I tillegg vil du få mange kollegaer som er opptatt av å hjelpe hverandre. En jobb som er travel, men hvor dagene går veldig fort.

Vikariatets varighet: 01. juni 2018 – 15. juni 2019.

 

Ekstrahjelp
Du er en arbeidsvillig og effektiv person med store ambisjoner om å skape et godt arbeidsmiljø og en hyggelig opplevelse for våre besøkende. Du er strukturert, har god ordenssans og har fylt 20 år. Erfaring fra tidligere butikkarbeid er en fordel. Evne til å ta ansvar og initiativ. Kan jobbe både dag, kveld og helger.HS Retail AS er et lite firma med store ambisjoner. Vi er i dag franchisetaker for 11 butikker i Sør Norge, og har en administrasjon bestående av 5 personer med ansvar for personal, drift/logistikk og merchandising.
Vi har et nært samarbeid med hovedkontoret i Danmark og har som mål å ha de beste butikkene i kjeden.


Søknad sendes soknad@hsretail.no og merkes hvilken stilling du søker.

Søknadsfrist: 10. mai 2018.


Vi gleder oss til å høre fra deg

Kjærlig hilsen Anna og Clara