Kristian Molstadengen Simensen og Rolf André Larsen starter opp igjen med Lasse Liten

Lasse Liten kommer tilbake

Når vi kom tilbake i kafé-lokalene denne uken, kjentes det som om vi var kommet hjem, sier Rolf of Kristian. Snart kan vi spise og kose oss hos Lasse Liten igjen, og det er vi så utrolig glade for.

Inspirasjon


Ingredienser til fårikål fra CC Mat

Tid for fårikål

Fårikål står vel på menyen minst én gang i høst? Går du for den tradisjonelle varianten, eller kanskje du har lyst til å prøve noe annet – som en asiatisk variant? Hos CC Mat får du uansett alle råvarene du trenger og ikke minst god hjelp og gode råd i ferskvaredisken. 

Dette trenger du i høstgarderoben

Høsten er her og det er på tide å oppdatere garderoben. Fra tidløse klassikere til spennende nykommere, høstens mote for gutta har noe for enhver smak. Utforsk de gode kjøpene som vil gi deg den perfekte høstgarderoben!

Høstantrekk fra CC Gjøvik

Hvordan finne den perfekte jeansen

Jeansen har blitt en udødelig klassiker som alle bør ha i garderoben. Men det å finne den perfekte jeansen er ikke alltid like lett.Her prøver vi å guide deg gjennom slik at du kan finne jeansen som passer deg perfekt.

Høstantrekk fra CC Gjøvik

Høstens 10 musthaves

Det er på tide å gjøre garderoben høstklar. Dette er plaggene du må sikre deg nå i høst. Klassisk og tidløst er stikkord for denne sesongen. Plaggene kan kombineres på kryss og tvers og brukes år etter år.

Aktuelt


Gratis boligstyling hos Kremmerhuset

Gratis boligstyling hos Kremmerhuset

Skal du selge bolig eller trenger du inspirasjon eller hjelp til å gjøre et rom til ditt eget, Kremmerhuset på CC Gjøvik tilbyr nå gratis personlig boligstyling for akkurat ditt hjem.

CC Mat – ukens kundeavis

Denne uken får du mange gode tilbud hos CC Mat. Les ukens kundeavis her!

Dekkproff på CC Gjøvik

Dekkproff har åpnet på CC Gjøvik

Om du trenger hjulskift, balansering, omlegg av dekk, reparasjon av dekk eller dekkhotell, så finner du nå alt lett tilgjengelig på CC Gjøvik.

Arrangementer