Fredag 12. mai kan vi ønske Cutters velkommen inn i CC-familien. De åpner frisørsalong mellom Brilleland og Gullfunn.

Cutters åpner nå sin salong nummer 98 i Norge, hos oss på CC Gjøvik og på åpningsdagen tilbyr de GRATIS hårklipp mellom klokken 17-21.

Cutters er ingen vanlig frisørsalong. Det er et unikt konsept basert på tre faktorer: effektivitet, kvalitet og en fast pris på 399,- kroner. Uavhengig av kjønn, alder eller lengde på håret. Cutters er for deg som vil ha en smartere hårklipp – når det passer for deg.

Du kan enkelt se ventetider for alle salonger og bestille hårklipp gjennom Cutters-appen. De tilbyr ikke tjenester som hårvask, farging eller striper, men fokuserer i stedet på det de er best på; en profesjonell hårklipp til en rimelig pris.

Derek hos Cutters
Derek Duckers er «regional trainer» og skal være med i oppstarten av salongen, du vil også se han her en gang i uken. Han gleder seg veldig til åpningen på fredag og har veldig tro på at dette er et konsept som passer helt perfekt for CC Gjøvik.

Slik fungerer det

Å få klippet håret sitt har aldri vært lettere.

  1. Mindre stress og planlegging. Følg din plass i køen i app, og få beskjed når det er din tur.

    Digital drop-in
  2. Våre flinke frisører klipper håret ditt effektivt. En hårklipp av høy kvalitet trenger ikke å ta lang tid.

    Effektiv hårklipp
  3. Fast pris uavhengig av kjønn og type hårklipp. Barn, dame og herre betaler alltid det samme hos oss.

    Fast pris: 399,-

Hårprodukter fra Cutters

I sine salonger tilbyr Cutters premium hårprodukter til langt lavere pris enn hva du forventer fra frisører. Disse produktene er spesialutviklet av oss for at du skal holde stilen, hver dag! 

Gir tilbake

En gang i måneden besøker Cutters frivillighetsorganisasjoner og tilbyr gratis hårklipp til de som virkelig trenger en oppmuntring i hverdagen. Du spør gjerne hvorfor? Svaret er fordi de ønsker å gi noe tilbake. Hos Cutters streber de etter å være en del av noe større, noe som betyr noe – hjelpe andre og gi tilbake. 

Cutters åpner på CC Gjøvik