Barnas hus på CC Gjøvik er en unik butikk for barnafamiliene i Mjøsbyene. Butikken tilbyr et bredt utvalg av barneutstyr, inkludert barnevogner, bilstoler, møbler, leker og klær

Butikken åpnet dørene i april 2021, og har raskt blitt en populær destinasjon for barnefamiliene i Gjøvik og omegn.

Barnevogner fra Barnas Hus

Du finner stort utvalg av ulike barnevogner hos Barnas Hus. De mest populære merkene er Emmaljunga og Bugaboo

Bilstol fra Barnas Hus

Den revolusjonerende bilstolen BeSafe Stretch gjør bakovervendt sikkerhet tilgjengelig for alle, og vokser med barnet helt opptil 125 cm og/eller 36 kg. Dette er den mest populære modellen hos Barnas Hus.

Stort utvalg av barneutstyr og klær

Barnas Hus har et stort utvalg av barneklær og babyutstyr fra kjente merkevarer. De tilbyr klær og utstyr til baby og barn og fra 0-14 år. I butikken finner du kjente merkevarer som Bugaboo, Emmaljunga, Stokke, BeSafe, Cybex, Maxi-Cosi, Reima, Joha, Voksi, Ergobaby, BabyBjörn, Philips Avent, Hummel og Hust & Claire, Lille Lam, Viking og Kivat for å nevne noen. 

Merket Reflex er utolig populært og det er kun hos Barnas Hus du får tak i det. Det er nemlig Barnas Hus sitt eget merke. Reflex har siden starten i 1993, designet funksjonelle og komfortable barneklær med fokus på ullklær og yttertøy som brukes i barnehage og på fritiden – «barnas arbeidstøy», som vi liker å kalle det. De jobber kontinuerlig med å utvikle seg for å lage så slitesterke og holdbare klær som mulig. 

I 2019 lanserte de Yngri, også Barnas Hus sitt eget merke, innenfor barneutstyr. Yngri spesialiserer seg på produkter som barnevogner og reisetriller, tilbehør til vogner, leker, matstoler og reisesenger. 

Klær fra Barnas Hus
Klær fra Barnas Hus

Bli vinterklar med det beste tøyet fra Barnas Hus.

Kompetent og serviceinnstilt personale

Hos Barnas Hus finner du kompetente og serviceinnstilte ansatte som kan hjelpe deg med å finne det du trenger. De kan gi deg råd og veiledning om alt fra valg av barnevogn til montering av bilsete. 

De ansatte hos Barnas Hus får kontinuerlig opplæring, slik at de er eksperter på sine fagområder og kan tilby deg den beste hjelpen. 

Stellebord og barnestoler fra Barnas Hus
Seng og sengetøy fra Barnas Hus

Alt du trenger av utstyr får du i butikken.

Demonstrasjon av produkter og service

For Barnas Hus sine kundeklubbmedlemmer er det gratis service på barnevogner, dette gjelder da de merkene som finnes i butikken. Butikken har en lånevogn i butikken, så er den ledig mens vognen din er på service, får du gjerne låne den. 

De ansatte demonstrerer gjerne både barnevogner og bilstoler for deg – og viser deg hvordan det skal monteres. Skal du kjøpe bilstol, så kan du til og med få prøve den i bilen din. Parkere du i plan 5 i parkeringshuset, så er du ikke langt unna inngangen til butikken. Dette synes mange er veldig praktisk.  

Barnas Hus er også behjelpelige med å skaffe deler til produktene du handler hos dem, så langt det er mulig. 
Har du reklamasjon på en vare, så kan du enkelt melde inn dette på nettsiden. Dette kan være veldig praktisk hvis du bor langt unna – så tar de ansatte dialogen med deg om dette på nett. 

Barneutstyr og leker fra Barnas Hus

Hos Barnas Hus får du massevis av leker. Disse bamsene er fra «Teddykompaniet», det søte spiseutstyr fra «Done by Deer».

 

n kanin og diverse spise-utstyr: det står fra «mug», men merket er «teddykompaniet» på bamsen og «done by deer» på asjetter/tutekopper etc. 🙂

Hos Barnas Hus på CC Gjøvik får dere som førstegangsforeldre utdelt en praktisk sjekkliste på alt du trenger.

Enkelt å komme seg til

Barnas Hus ligger i 3. etasje på CC Gjøvik, som er et lett tilgjengelig kjøpesenter med gode parkeringsmuligheter på en av senterets 1200 parkeringsplasser. Det er lurt å parkere i plan fem i parkeringshuset, da er du rett i nærheten av inngangen til butikken. 

Barnas Hus sin kundeklubb

Det lønner seg å være medlem i kundeklubben til Barnas Hus. Da får du masse egne klubbtilbud, du får 10% på et kjøp ved innmelding, gratis bleiebøtte, 5 års garanti på vogner og triller og 365 dagers åpent. Da kan du også få nyhetsbre hvor du får masse praktisk info basert på de kjøpene du gjør i butikken.