Gjør skolestarten til en smakfull opplevelse med Gunhild Næss sine hjemmebakte skinkebriks. Vi lover deg at skolelunsjen blir dagens høydepunkt.
Dette trenger du til de beste hjemmebakte skinkebriksene
- 6 dl vann
- 1 kg hvetemel
- 3 ts salt
- 50 g gjær
- 60 g margarin
- Melk til pensling
- Revet ost
- Smårett skinke
Slik gjør du:
Bruk romtempererte råvarer.
Varm vannet til 37 grader.
Ha alt det tørre, smøret og gjæren i en bakebolle, og bland det litt.
Tilsett vannet.
Elt deigen på sakte fart i 4 min.
Øk hastigheten til middels, og elt 8 minutter til.
Dekk til deigen og la den hvile i ca. 1 time.
Kjevle ut deigen til et rektangel.
Pensle på med melk.
Ha ost og skinke på deigen.
Brett deigen og del opp i passe stykker.
Pensle på melk og strø over revet ost.
Etterheves til dobbel størrelse.
Stekes på 220 grader i 10-15 minutter.