Visste du at du kan gjøre alt fra tilpasning av søm i butikk, levere inn brukte tekstiler, bytte inn din gamle mobil eller din gamle stekepanne her på CC? Vi gir deg en oversikt over butikker som tilbyr disse smarte tjenestene.

Dressmann på CC Gjøvik har skreddertjenester
Dressmann er en av butikkene som hjelper deg med tilpasning og justering av plagg.

Tilpasning og søm i butikk

Flere av butikkene på senteret tilbyr tilpasning og søm i butikk. Dressmann er en av butikkene som hjelper deg med å for eksempel legge opp bukser og ermer. Her kan du ta med deg buksene dine og få hjelp til å for eksempel legge opp en bukse med nåler, før plagget sendes videre til skredder som syr opp og justerer der det trengs.

Innbytteordning hos Jernia

Har du gamle stekepanner, gryter, kjøkkenkniver eller servise? Visste du at du kan levere det inn hos Jernia og få 20% innbytterabatt på tilsvarende varer når du levere inn den gamle?
Les mer om innbytteordningen her.

Du kan også levere inn elektriske produkter til gjenvinning, helt uten kostnad for deg.
Den gamle brannslukkeren kan du også levere inn, og få 100 kroner avslag på en ny.
Se alt du kan levere til resirkulering hos Jernia her.

Hos Rituals på CC Gjøvik får du refills på mange produkter
Rituals planter et tre for hvert refillprodukt du kjøper.

Kjøp produkter med refill-muligheter!

Hos Rituals får du både hudpleieprodukter, duftpinner og håndsåpe i refillflasker. Dessuten, for hver refillflaske som kjøpes, planter Rituals et tre og bidrar med enda litt mer ansvar for miljøet i verden.

Du får også refillprodukter hos CC mat og Vita.

Vedlikehold og stell av klokker og smykker

Bjørklund tilbyr vedlikehold, batteribytte og stell av klokker og smykker. Her kan du også for eksempel kjøpe nye reimer til klokken.

Hos Kid på CC Gjøvik kan du levere inn interiørtekstiler
Kid tar imot brukte interiørtekstiler.

Levere inn brukte tekstiler

Hos H&M og Kid kan du levere inn brukte tekstiler. Kid tar imot brukte interiørtekstiler og H&M tar imot begge deler. Hos H&M får du i tillegg en rabattkupong når du leverer inn brukte klær. Denne kan du kan bruke ved ditt neste kjøp. Du finner mer informasjon om resirkuleringsordningene på nettsidene til butikkene.

Gjenbruksmarked på CC Gjøvik
Let etter skatter på Gjenbruksmarkedet til CC Gjøvik.

Kjøp brukte klær

CC arrangerer gjenbruksdag på senteret en gang i måneden. Da har du muligheten til å gjøre gode bruktkupp fra bodene vi setter ut i fellesarealene.

Bytt inn din gamle mobil

Telia har ordningen «Telia MobilPant» som er en mer miljøvennlig panteordning for mobilen. Er du kunde hos Telia kan du levere gamle mobiler og nettbrett å få en tilgodelapp tilsvarende telefonens verdi. Slik kan brukte mobiler og nettbrett komme til nytte for andre. Du som panter kan få en ny til redusert pris, mens andre kan kjøpe brukte, like fine mobiler, til en lavere pris. Slik forlenger Telia levetiden til mobiler og nettbrett. Det som ikke kan gjenbrukes blir destruert på en miljøvennlig måte.