MOVA CC Gjøvik ligger midt i Gjøvik sentrum, i 3 etg. på CC Gjøvik. Senteret har god fremkommelighet med både buss, bil og tog, og dersom du ankommer senteret med bil kan du parkere på en av de mange gratis parkeringsplassene tilhørende kjøpesenteret.

Senteret på CC Gjøvik er ubemannet, og passer perfekt for deg som ikke har behov for bemanning eller et gruppetimetilbud. Senteret fremstår lyst og innbydende, med en fantastisk utsikt over Mjøsa. Hos oss finner du alt utstyr du måtte trenge for en god styrke-, kondisjon- eller funksjonell treningsøkt, og våre dyktige personlige trenere kan bistå deg med å komme i gang på en trygg og god måte. Skulle du ha ønske om også å kunne trene gruppetimer, vil det være mulig å oppgradere ditt medlemskap og få tilgang til øvrige MOVA sentre i området. Nærmeste bemannede sentre som tilbyr gruppetimer vil være MOVA Gjøvik sentrum, hvor du kan velge blant over 60 gruppetimer hver uke.

Ønsker du hjelp til å gå ned i vekt og endre dine vaner, vil våre Trine Dahlmo kurs kunne være et flott alternativ for å hjelpe deg på vei. Her vil være dyktige kursholdere hjelpe deg med å nå dine mål, uavhengig om du har 5 eller 50 kg du ønsker å justere. Kursene avholdes ved MOVA Gjøvik sentrum.

Åpent 5 til 24 hver dag – 365 dager i året!