OM TILBORDS

Det er rundt bordet vi samles. Her spirer de gode samtalene, enten vi møtes til lørdagstapas eller julemiddag. Vi ber venner hjem på skravling til klirrende glass. Tenner lys, senker skuldrene og lar latteren flyte.

Vi i Tilbords vil skape livlig stemning sammen med deg. Dekke stilige bord med serviser og glass du blir stolt av å vise frem. Omgi deg med ting som fyller deg med ren og skjær glede. Dresse oss opp og ønske familie og venner velkommen tilbords. I ditt hjem

Trendy og tradisjonelle gaver

Akkurat som deg, er vi opptatt av å følge med på trendene. Vi fryder oss som unger når vi pakker opp siste nytt – og gleder oss over at du sikkert gjør det samme. Samtidig vil du alltid finne igjen de tradisjonelle skattene. Derfor er det lett å finne gaver hos oss. Til deg selv, og de du er glad i.

Vi synes det er stas at så mange kommende brudepar ønsker å bygge et rede sammen med oss og skriver ønskelisten sin her. Gavene du kjøper kan du være trygg på at gleder lenge – på bord, skjenker, i hyller og skap.

Vi hjelper deg å skape et hjem

Vi, som deg, synes det er gøy å eksperimentere med former og materialer for å oppnå ulike stiler og stemningsuttrykk. Gjerne utfordre oss i butikkene til å peke ut akkurat det du trenger til hjemmet ditt.

Trenger du litt inspirasjon? Da kan du i ro og fred lese på inspirasjonssidene våre. Her får du ideer til hvordan du kan gjøre hjemmet ditt til fristedet som gir deg ro og ny energi. Du får også oppskrifter på hvordan du tryller frem selskapsbord med wow-faktor.

Lag et hjem du er stolt av.