I 1985 fikk vi en idé: rask, sunn mat på fransk vis. Vi sørget for å ha et stort utvalg av gode råvarer, og så lot vi gjestene våre velge hva de ville ha på bagettene sine. Og La Baguette ble fort populært. Folk hadde sansen for det franske – både croissantene, de lange forklærne, det parisiske fortauspreget i kafeene og de digre bollene med café-au-lait. Men mest av alt var folk begeistret for gode bagetter.

I dag er vi fremdeles opptatt av å lage eksepsjonelle, nysmurte bagetter, og vi har selvsagt beholdt den franske sjelen i La Baguette.Maten vi serverer er ekte og naturlig. Vi har bedre kunnskap om råvarer nå enn noensinne, og vi fortsetter å være nytenkende, slik at det skal bli lettere å nyte sunn mat raskt.

Folk i farta skal få seg en pause av gull hver gang de er gjester hos oss, uten å få i seg unødige tilsetningsstoffer eller bruke mer tid enn de behøver. Slik skal La Baguette gi hver gjest en opplevelse utenom det ordinære.

Bon Appétit!

Ønsker du å bestille lunsj eller møtemat til din bedrift? Ta kontakt med oss på e-post eller telefon, eller kom innom oss i 2. etasje.