Trento Gjøvik er et fullsortiments treningssenter som tilbyr et bredt spekter av gruppetimer og individuell trening m.m. De har som mål å være en positiv bidragsyter til din helse og livsglede.  

Treningslokaler Trento
De nyoppussede lokalene har blitt veldig kule.

Dette tilbyr Trento Gjøvik? 

Hos Trento er det ingen bindingstid og du vil få et fleksibelt medlemskap som du kan fryse når du ønsker. Så hvis du for eksempel føler behov for treningspause en periode eller at det er andre grunner til at du ikke får trent en måned, kan du fryse medlemskapet ditt midlertidig. Basisprisen er fra 199,- til 399,- per måned og treningssenteret holder åpent alle dager fra 05.00 til 24.00, så her er det gode muligheter til å få unna treningsøkten. 

Meld deg inn her: https://www.trento.no/bli-medlem/?senter_id=39 

Hvordan komme i gang med treningen 

Synes du det er vanskelig å komme i gang med trening? Den gode nyheten er at trening én gang i uken er nok til å forlenge livet ditt. 

Vi gir deg noen enkle råd for å komme i gang: 

Sett realistiske mål og vær fornøyd med innsatsen din 
Alt er bedre enn ingenting når det kommer til trening – og de aller fleste har mulighet til å finne litt tid til trening. Det er lett å miste motivasjonen hvis du har satt deg for uoverkommelige mål. Sørg for at målene er oppnåelige og du vil kjenne på mestringsfølelsen som motiverer deg videre. Gjør målene dine heller mer avanserte etter hvert. 

Planlegg ukens treningsøkter 
Det er fint å ha faste treningsdager i uken. Planlegg også gjerne trening med en venn, da er det vanskeligere å avlyse treningsøkten. 

Finn treningsformen for deg 
For å holde på motivasjonen lønner det seg å finne en treningsform som passer for deg. Prøv gjerne ulike former for trening for å finne ut hva du liker best. Det er også lurt å trene variert. En måte å variere hva du skal trene er for eksempel styrke, utholdenhet og bevegelighet. En annen måte er å variere akkurat hvordan du trener – det vil si hvilke øvelser du gjør, rekkefølgen på øvelsene, hvor mye motstand, antall repetisjoner ved styrketrening eller lende og intensitet ved utholdenhetstrening. 

Fokuser på deg selv og tenk positivt 
Forsøk å ikke gjøre som alle andre, men fokuser på deg selv og det du har planlagt å gjennomføre. En god treningsøkt handler ikke om hvor tungt du løfter eller hvor fort du løper. Den beste treningsøkten er den du gjennomfører så godt du kan ut ifra dine forutsetninger. 

Menn trener med PT hos Trento
PT Matilde hos Trento Gjøvik.

Hvorfor trene med en personlig trener? 

Hos Trento Gjøvik er det mange kunder som benytter seg av en personlig trener, alt fra studenter til seniorer. En personlig trener skal motivere, støtte deg underveis i treningen og hjelpe deg på veien til å nå dine treningsmål. Uansett hvilket utgangspunkt du har eller hvilke mål du har for treningen. 

Sliter du med motivasjonen kan en PT (personlig trener) være til god hjelp for å få gjennomført treningen, det er mye vanskeligere å hoppe over treningen når du vet at noen venter på deg. 

En personlig trener kan hjelpe deg med å skape en langvarig sunn livsstil og gjøre fysisk aktivitet til en prioritet i ditt liv. Du får veiledning når det gjelder hvordan du utfører øvelser, bruker maskiner og utstyr. Så med en personlig trener gjør du treningen mer effektiv, du får raskere resultater, økt motivasjon, mer kunnskap og sikrere trening. 

Trento Gjøviks dyktige PT’er gjør treningen både effektiv og morsom.