Visste du at du bestille ulike beautybehandlinger hos Kicks? Enten du ønsker hjelp til å forme og farge bryn eller vipper, få hjelp til makeupen eller en hudpleieanalyse, så tilbyr de dette. Under finner du en full oversikt over alle behandlingene du kan velge i.

Å gå til en makeupartist for å få lagt makeupen blir fort veldig dyrt. Hos Kicks får du ulike type beautybehandlinger for en mye rimeligere penge.

Når du kjøper en av beautybehandlingene (gjelder ikke behandlingen med vipper) hos Kicks får du 20% på fem valgfrie produkter*. Men husk at det er helt valgfritt om du vil kjøpe produkter i forbindelse med en behandling.

*Gjelder på ordinær pris og maks fem varer. Gjelder ikke på BYREDO, CHANEL, Dior eller ved kjøp av Beauty Services.

Under finner du full oversikt over behandlingene med priser.

Skjønnhetsprodukter fra Kicks
Velg mellom ulike beautybehandlinger hos Kicks.

Sminke

Perfect Base | 250 kr

En perfekt makeup-base tilpasset deg, legges på bare 20 minutter. Vi går gjennom de enkle stegene og triksene som du kan ta med deg hjem for å selv legge en fantastisk foundation, concealer og pudder.
20 min.

Everyday Makeup | 350 kr

Vi skaper en pen hverdagslook som fremhever dine naturlige ansiktstrekk. Den perfekte basen hvor definerte øyenbryn, maskara, bronzer og rouge er i fokus.
30 min.

Your Pick | 250 kr

Vi hjelper deg med ethvert fokusområde. Det kan være en touch up for deg som ønsker å forbedre sminke for kvelden eller få en fin øyesminke påført, fremheve ansiktsformen med konturering eller skape de perfekte øyenbrynene. Kontakt oss for å finne ut mer.
20 min.

Beatybehandling hos Kicks
Hos Kicks på CC Gjøvik kan du både farge og forme brynene dine.

Makeup Lesson | 350 kr

Få veiledning og tips fra våre eksperter. Vi viser deg produktene og teknikkene for å lykkes med makeupen, der du selv kan få bruke penslene. Du velger selv hva vi fokuserer på i makeupen.
30 min.

Gorgeous Makeup | 600 kr

En luksuriøs festmakeup legges etter dine ønsker. Vi guider deg gjennom de ulike stegene til en komplett partylook.
50 min.

Special Occasion | 2500 kr

En komplett makeup for bryllup eller en annen spesiell anledning. Ved booking går vi gjennom dine ønsker og skreddersyr tjenesten etter dine behov. Ved ønske inngår påføring av løsvipper.

Vi anbefaler å bestille en konsultasjon før bryllupet der vi prøver produkter og velger farger i 50 minutter før den store dagen.
90 min.

False Lash Application | 175 kr

Vi hjelper deg med å sette på løsvipper (ekskl. kjøp av vipper).
10 min.

Bryn

Eyebrow Shaping | 250 kr

Form øyenbrynene med pinsett. Styling inngår.
15 min.

Colour and Shape Eyebrows | 450 kr

Farging og forming av bryn. I utvalgte butikker.
25 min.

Colour Eyebrows | 250 kr

Farging av bryn. I utvalgte butikker.
10 min.

Hudpleie

Perfect Skin | 250 kr

Etter en hudpleieanalyse guider vi deg til en hudpleierutine og produkter som er tilpasset din hud.
20 min.

Beatybehandling hos Kicks
Om du ønsker å kjøpe produkter, får du 20% på fem valgfrie produkter når du kjøper en av beautybehandlingene hos Kicks (gjelder ikke behandlingen med vipper).