Endelig er høsten her og butikkene er fulle av nyheter. Denne sesongen ser vi blant annet både sterke og nøytrale farger, strikk, skinn, vester og chunky boots. Enten du er vågal når det kommer til trender eller er litt mer glad i det trygge, så finner du garantert noe som passer for deg. 

Både sterke farger og sjokoladebrunt er trendy denne høsten. 1. Vero Moda / 2. Cubus / 3. Vero Moda

Høstens trendfarger 

Denne høsten er det uten tvil de fargesterke plaggene som gjelder. Rosa, grønn, oransj, rød og blå. Miks de ulike fargene sammen, bruk en sterk farge fra topp til tå eller sprit opp et ellers kjedelig antrekk med en sterk farge.  
For den som ikke er så glad i sterke farger finner du også de klassiske, tidløse fargene som sort, hvitt, grått, beige og sjokoladebrunt er også en av høstens hotteste farger. 

Strikkeplagg fra CC Gjøvik
Du kan velge både elegant og chunky strikk denne sesongen. 1. Bik Bok / 2. H&M

Strikk 

Et must på høsten er selvfølgelig strikk – noe du trygt kan fylle garderoben din med. I tillegg til de store, herlige chunky strikkegenserene, byr denne sesongen også på den litt mer elegante varianten. Det er ikke bare gensere og cardigans i strikk som gjelder, men også kjoler, bukser og skjørt. 

Høstens jakker
Stort utvalg av ulike jakker i høst. 1. Carlings / 2. KappAhl / 3. Match

Høstjakker 

Denne sesongen finner du både den klassiske trenchcoaten, skjortejakken og vaffeljakken i trendbildet. Den klassiske skinnjakken og deminjakken er også fine plagg å ha i garderoben denne høsten. 

Mørk denim jeans og kjole
Høstens denim skal gjerne være mørk. 1. Carlings / 2. Carlings

Denim 

Denim er en klassiker som aldri går av moten. Denne sesongen bør du velge den mørkeblå varianten. Dropp gjerne skinny-jeansen og velg heller bukser med vide eller rette ben. 

Gjør antrekket litt kulere med skinn. 1. H&M / 2. H&M

Skinn 

Skinn er heldigvis en gjenganger i høstgarderoben. Gjør antrekket litt kulere med en skinnbukse, en skinnjakke eller kanskje en vest. Kombiner gjerne skinnplaggene med andre teksturer som strikk, silke eller paljetter. 

Denne høsten byr på vester i alle varianter og farger. 1. Cubus / 2. Vero Moda / 3. Vero Moda

Vest 

Vesten er tilbake for fullt og du finner den i mange ulike varianter denne høsten. Korte, lange, fargerike, chunky – her er det bare å finne sin favoritt. En god boblevest er også et must nå når det er kaldere i luften. 

Gå for fine detaljer. 1. H&M / 2. Carlings

Detaljer 

Ballong- og puffermer, voluminøse former og store krager er fortsatt med i trendbildet.  

Høstens skotrend
Skoringen

Høstens sko 

Denne høsten er det sko med chunky såler som gjelder. Gå for boots med eller uten snøring eller loafers. 

Temaer: , ,