Er du usikker på hvilke trender som gjelder denne våren? Vi gir deg en oversikt over noen av våre favoritt-trender for sesongen.

Modeller viser ulike vårantrekk som fronter sesongens trendfarger
Antrekk 1: M·A·P·T, CC Gjøvik | Antrekk 2: Vila og Bianco, CC Hamar | Antrekk 3: Høyer, CC Hamar | Antrekk 4: New Yorker og Vila, CC Hamar | Antrekk 5: Hvit Tråd, CC Gjøvik

Vårens farger

Tør du å være fargerik denne våren? Gå for farger som gjør deg glad. Gult er en av vårens store farger, sammen med lilla, lys rosa, blå nyanser, en lys limegrønn farge, blant mange flere. For den som ikke er like vågal, er nøytrale toner er også veldig trendy.

Modeller viser trendy vårantrekk
Antrekk 1: Vila, CC Gjøvik | Antrekk 2: Lindex, CC Gjøvik | Antrekk 3: Høyer, CC Hamar

Store krager

Du ser fortsatt mye av de store kragene denne sesongen, på søte skjorter, jakker og du får til og med kjøpt løse krager i ulike farger og materialer som du kan feste på for eksempel din favoritt cardigan eller collegegenser.

Modeller viser trendy vårantrekk
Antrekk 1: H&M og Bianco, CC Gjøvik | Antrekk 2: H&M, Strandtorget | Antrekk 3: New Yorker og Vila, CC Hamar

Blazeren

Blazeren er et av vårens mest trendy plagg. Style den sammen med kule sett, jeans med vide ben eller gå for hel dress. Blazeren er et klassisk plagg som alltid vil ha en plass i garderoben din, prøv gjerne med en oversized blazer denne sesongen.

Modeller viser trendy vårantrekk
Antrekk 1 og 2: Høyer, CC Hamar | Antrekk 2: H&M, Strandtorget

Kule sett

Alt som kommer i sett er supertrendy i vår. Komfortabelt og lettvint, men gjennomført. Velg gjerne et sett i en av vårens spreke farger. Utvalget er stort og i butikkene nå finner du alt fra komfortable myke sett i finstrikket materiale, denimsett i både blå- og kremtoner og varianter med skjørt.

Modeller viser trendy vårantrekk
Antrekk 1: New Yorker og Vila, CC Hamar | Antrekk 2: Cubus og Bianco, CC Gjøvik

Puffermer

Puffermene tok moteverden med storm i 2020 og denne trenden er definitivt her for å bli. Du finner de på mange ulike plagg som collegegenseren, blazeren, topper og kjoler. Dette er virkelig detaljen som gir antrekket det lille ekstra.

Modeller viser trendy vårantrekk
Bus Stop, CC Hamar

Hvit oversized skjorte

Den hvite skjorten er et klassisk plagg som alle bør ha i klesskapet. Går for en oversized variant denne sesongen og style den med en kult skinnbukse, avslappede jeans eller kanskje sammen med en av vårens andre trender, det korte skjørtet.

Modeller viser trendy vårantrekk
Antrekk 1: New Yorker, Vila og Skoringen, CC Hamar | Antrekk 2: Match, CC Hamar | Antrekk 3: Gina Tricot og Skoringen, Strandtorget

Bukser med vide ben

Skal du kjøpe deg «de riktige» jeansene denne i vår, gå for den løse behagelige fasongen med rette eller vide ben. Denne sesongen viser også et nytt fokus på bukser i alle farger og mønstre. De fargerike buksene er et perfekt tilskudd til vårgarderoben, de er også komfortable da buksene skal ha litt vidde i bena.

Modeller viser trendy vårantrekk
Hvit Tråd, CC Gjøvik

Leken styling

Etter lang tid hjemme i joggedressen, gå for friske farger og en leken styling av antrekk. Push grensene og prøv noe nytt.

Modeller viser trendy vårantrekk
Sko bilde 1 og 2: Bianco | Sko bilde 3: Skoringen

Vårens skotrender

Chunky bootsene har vært i motebildet en stund nå, og det er ingen grunn til å pakke de bort. Gå for en lys variant og style de med en søt kjole – dette gir en kul kontrast. Nytt for sesongen er herre-inspirerte loafers, gå gjerne for en chunky variant.

Sneakers er aldri feil og et must-have i garderoben. Denne sesongen får du alt fra en futuristiske følelse til oppdaterte vintage-stiler. Og gå gjerne for freshe vårlige farger.

Utvalg av masse hårklyper
Bilde 1: Clan, Strandtorget | Bilde 2: M·A·P·T, CC Gjøvik

Hårklyper

Vårens mest trendy tilbehør er hårklypen. Lag enkle og elegante frisyrer med sesongens it-tilbehør. Den finnes i mange ulike fasonger, farger og mønster – og det er uten tvil vanskelig å bare kjøpe en.