Fårikål står vel på menyen minst én gang i høst? Går du for den tradisjonelle varianten, eller kanskje du har lyst til å prøve noe nytt – en asiatisk variant? Hos CC Mat får du uansett alle råvarene du trenger og ikke minst god hjelp og gode råd i ferskvaredisken. 

Du kan bruke både lammebog og lammestek i skiver når du skal lage fårikål. Men ferskvaresjefen anbefaler lammebog til fårikålen. Du kan også kjøpe CC Mat’s ferdigpakket «gourmet fårikål» som du finner i kjøttdisken.

Fårikål
Ferskvaresjefen anbefaler lammebog til fårikålen.

Tør du å prøve deg på en litt utradisjonell variant av fårikålen? Da anbefaler vi at du prøver en astiatisk variant.

Råvarer til asiatisk fårikål
Bruk hvitløk, chilli, ingefær, stjerneanis og soyasaus for en asiatisk vri på Fårikålen. Oppskriften finner du her.

Temaer: