Det er vår og vi klør i fingrene etter å rydde og gjøre klar uteplassen. Vi har lyst på potter og planter som pynter opp. Hos Mester Grønn finner du alt du trenger for å pynte opp og ikke minst deilige freske urter som du kan sette smak på maten med. 

Uteblomster og planter

Planter i potter pynter opp balkongen, utenfor døren og i hagen – jo flere planter jo bedre. Mester Grønn har fått inn mange små og store utepotter for sesongen. Velg mellom stilige Ecopots, terracotta potter og kurver. Pottene finnes i mange forskjellige størrelser og varianter. Så nå har du mulighet til å få det ekstra fint på terrassen med frodige krukker. 

Uteblomster og planter

Miljøvennlige og stilige Ecopots i resirkulert plast 


Mester Grønn fortsetter med de populære pottene i resirkulert plast fra Ecopots. Det er solide og bærekraftige blomsterpotter. De har et klassisk og naturlig utseende for bruk både ute og inne. De finnes i mange ulike varianter og størrelser og kommer i fargene grå, gråbrun og sort. 

Uteblomster og planter

Små og store terracotta potter 


Mester Grønn har også terracotta potter i ulike varianter og størrelser som passer flott til sommerblomstene. 

Uteblomster og planter

Kurver i naturmateriale 


Vi selger også forskjellige typer kurver og stråpotter. Disse materialene er veldig trendy for tiden og passer fint dersom man ønsker naturlige blomsterpotter til plantene. 

Hortensia Magical fra Mester Grønn
Hortensia Magical farge
Hortensia ‘Magical’ skifter farge i løpet av blomstringen.

Hortensia Magical 


Når det gjelder planter som kan pryde uteplassen din, så elsker vi den magiske og holdbare Hortensia Magical. Hortensia ‘Magical’ er helt spesiell, den skifter farge i løpet av blomstringen, er svært holdbar og blomstrer ekstra lenge. De har kraftigere stengler og sterkere blomster, og det gjør at de tåler mer. 

Les mer om Hortensia Magical her!

Urter fra Mester Grønn

Sett smak på maten med ferske urter 


Nå er Mester Grønn sine flotte urter endelig her igjen. Kraftige, velduftende og velsmakende. Disse krydderurtene er dyrket på friland og har en helt fantastisk kvalitet sammenlignet med de du kjøper i matbutikken. Du kan velge mellom oregano, timian, rosmarin, mynte, kruspersille og salvie. 

Urtene du finner hos Mester Grønn nå har et kraftigere rotsystem. Det gjør de mer robuste og holder seg lenger utover sommeren så lenge de får nok vann. De trives best ute om sommeren, men vent med å plante de ute til du er sikker på at det er plussgrader gjennom hele natten. 

Generelt er urter sarte vekster, som trenger jevn tilgang på passe mye vann. Derfor er selvvanningspotter helt optimalt for urter. Potten sørger for at urtene får jevn tilførsel av vann. 

Info er hentet fra mestergronn.no