Vi ble med når Innsatsgruppa på CC hadde hjertestarterkurs. Her på CC kan du føle deg trygg.

Selv om tematikken er alvorlig, er det god stemning når Raufoss Beredskap gjennomfører hjertestarterkurs for over 30 ansatte på CC Hamar. Dette viser deres engasjement for å sørge for at senteret er et trygt sted for besøkende og ansatte.

– Alle kan føle seg trygge her på CC Hamar, sier Hanne Lucy, daglig leder på Hvittråd.

En innsatsgruppe er en gruppe av ansatte som er trent til å håndtere kriser på et senter eller en virksomhet. På CC Hamar består innsatsgruppen av rundt 30 ansatte fra butikker, senterkontor, drift og vektere. I tillegg til dette har senteret alltid tett dialog med ulike utrykningsenheter i Hamar.

En rask respons kan være forskjell mellom liv og død, og det er derfor viktig å ha opplært personell tilgjengelig til enhver tid.

De gjennomgår opplæring og øvelser fire ganger i året for å opprettholde sin kompetanse og være forberedt på ulike situasjoner. Dette gjør at de er i stand til å håndtere kriser på en effektiv måte, og gir ansatte og besøkende en ekstra trygghet.

Vi kan ikke understeke nok hvor viktig det er at bedrifter og organisasjoner tar sikkerhet på alvor, og innsatsgruppen på CC Hamar er et godt eksempel på dette.