Sommerkjoler fra CC Hamar

Sommerens fineste kjoler

Nå er tiden for å handle seg ny sommerkjole, for utvalget i våre butikker er HELT fantastisk. Enten du vil ha lang, kort, vid, tettsittende, mønstret eller ensfarget. Her er det virkelig noe for enhver smak.

Skolesekker fra CC Hamar

Årets skolesekker: stilige og funksjonelle valg for skolestart!

Du finner årets skolesekker i alle farger, med mønster, fine detaljer og i ulike størrelser. Vi har samlet noen av årets fineste og mest praktiske sekker for barn i barneskolealder.

Slik legger du perfekt selvbruning

Å påføre selvbruning for å oppnå et jevnt og naturlig resultat kan være litt utfordrende, men med riktig teknikk kan …

Sneakers 2024 – trender, innovasjon og bærekraft

Sneakers har i lang tid vært mer enn bare fottøy; de har blitt en kulturell markør og en viktig del av moteindustrien. I 2024 ser vi at sneakers fortsetter å utvikle seg med spennende trender, banebrytende teknologi og et økt fokus på bærekraft.

Hai på CC Hamar

Gode smaker på CC Hamar

Nyt en god lunsj, en middag eller en deilig dessert på et av våre spisesteder. Om du ønsker å ta med maten hjem så er det selvfølgelig mulig med Take Away

Grillmat fra ferskvaredisken hos CC Mat

Stort utvalg i grillmat

Grillmaten fra ferskvaredisken hos CC Mat er en ekte smaksopplevelse som får grillentusiaster til å juble. Med et bredt utvalg av ferske og kvalitetsingredienser er det enkelt å finne de perfekte råvarene til en vellykket grilling.

17. mai

Alt du trenger til 17. mai

Norges nasjonaldag nærmer seg med stormskritt og vi har samlet en rekke produkter det kan være kjekt å ha til festdagen. Husk at du får alt du trenger til den store dagen hos oss – alt på ett sted!

Vårplanter fra Mester Grønn

Vårklar med Mester Grønn

Våren har endelig ankommet og det er tid for å forberede hagen for sesongens blomstring og vekst. Hos Mester Grønn finner du alt du trenger for å gjøre hagen klar til vårens frodighet.

Festklar til mai

Våren er her og mai rett rundt hjørnet, er det på tide å forberede seg på de kommende festlighetene. Enten du leter etter drømmekjolen, dressen for den stilsikre mannen eller festtøy til barna, byr vårens kolleksjoner på et mangfold av alternativer.

Kvinne i ført treningstøy og raske briller

Klar, ferdig, løp!

Med løpssesongen i full sving er det på tide å sparke i gang treningen. Uansett om du er en erfaren maratonløper eller bare begynner å utforske løpingens gleder, har Sport 1 alt du trenger for å nå dine mål.

Vårens trender fra CC Hamar – Antrekk fra Vero Moda

Vårens fristelser

Vårsolen titter frem, og det betyr at det er på tide å friske opp garderoben! Heldigvis trenger du ikke å tømme lommeboken for å se trendy ut denne sesongen.

Vårens trender fra CC Hamar – antrekk fra Hvit Tråd

En smak av vår

Vårens mote bugner av livlige farger, men også essensielle baseplagg. Ta en titt i våre butikker og bli inspirert til å blande det dristige med det tidløse.​

Vårmote CC Hamar

Slik styler du et antrekk

Oppdag hvordan du kan løfte et enkelt antrekk med sko, smykker og tilbehør! Få inspirasjon til å gi antrekket ditt et unikt preg.

I klesskapet til Innholsprodusent Hege Hansen

I skapet til: Hege Hansen

Vi har tatt en titt i klesskapet til vår Innholdsprodusent, Hege Hansen. Hege er den som velger klær og styler til CC sine magasiner og moteshow, og hun har en stor interesse for mote og trender.

Gjør sykkelen klar for vårsesongen

Nå er det på tide å gjøre sykkelen klar for vårsesongen! Før du setter deg på sykkelen er det enkelte ting du bør sjekke og gjøre. En grundig og god vask før hver vår forlenger sykkelens levetid og høyner sykkelopplevelsen.

Påskelam

Påskelam er tradisjon

Påskelam er en tradisjonell del av påskefeiringen. Det er mange måter å tilberede lam på, hva er din favoritt? Hos CC Mat får du lammekjøttet og ikke minst alt du trenger av deilig tilbehør for å lage en nydelig påskemiddag.

Brudekolleksjon hos Floyd på CC Hamar

Floyd lanserer brudekolleksjon

Torsdag 29. februar kl. 12 lanserer Floyd på CC Hamar en fantastisk brudekolleksjon i sin butikk. Dette må du få med deg!

Vinter i Hamar

Godt utstyr er halve jobben

Skal du ut på ski, kanskje en trugetur for å oppleve naturen eller lage deilig mat i bålpannen? Vi har alt du trenger for en perfekt vinterferie ute i norsk natur.

I skisporet på Hedmarksvidda

Kos deg ute i vinter!

Vinteren er for alle – en sesong der glede og moro ikke krever ekspertise. Uansett om du er en som liker vinterens magiske ro eller lekenheten den bringer med seg, så er tiden er inne for fantastiske utendørsopplevelser med familie og venner. 

Familie på skøyteisen på Greveløkka Hamar

Kle deg riktig i vinter!

Synes du det er vanskelig å kle deg riktig når du skal ut på tur? Hold kroppen varm, tørr og komfortabel ved å kle deg smart – følg trelagsprinsippet. 

Skreisesong hos CC Mat

Årets SKREI har kommet til CC Mat!

Nå finner du årets skrei i fiskedisken hos CC Mat. Hva med skrei, lever og rogn til middag – et sunt måltid proppfullt av omega 3-fettsyrer. Under gir CC Mat deg noen tips til hvordan du trekker skreien. 

Dette trenger du å vite om skismøring!

Hvordan smøre ski? Smøring av ski kan være lett som en lek, bare du lærer deg de rette triksene. Her får du svarene som gjør det enklere å nyte neste skitur.

Rå naturopplevelser på truger

Beveg deg utenfor preparerte løyper og opplev den rå norske naturen fra et helt nytt perspektiv. Truger er en flott måte å oppleve naturen på.  Vi gir deg tips til hva du bør tenke på når du skal kjøpe truger.  

Topp turen med skikkelig digg mat! 

Å lage skikkelig mat ute er ikke så krevende som mange tror. Enten du har primus med gassbrenner eller ønsker å lage mat på bål – her kommer enkle tips til turmat som både gir energi og en kulinarisk opplevelse i naturen. 

De beste råvarene får du hos CC Mat

Her finner du alt du trenger både til hverdag og fest.

Det råeste utstyret for fart på snø

Har brillene sprekt i bakken? Har staven knekt i skogsløypa? Eller skulle du bare gjort en liten oppgradering av utstyret. Det råeste utstyret, det beste utvalget og de flinkeste fagfolkene finner du på CC. 

Mat som styrker immunforsvaret

Et sterkt immunforsvar krever gode byggesteiner. Det beskytter oss mot bakterier, infeksjoner og virus. Vitaminer og mineraler er viktige faktorer for et velfungerende immunforsvar. Et næringsrikt kosthold bidrar til å styrke immunforsvaret ditt. 

Maten smaker best ute

Turmat trenger ikke være synonymt med sorte grillpølser i lompe. La maten bli  turens høydepunkt. Hva med en fantastisk mør indrefilet av storfe med godt tilbehør ute i naturen – kan det bli bedre? 

De beste styrkeøvelsene for langrennsløperen 

Lurer du på hvilke styrkeøvelser som gjør at du går fort og effektivt på ski nå i vinter? PT Kristian Aabakken fra Fønix har noen gode tips til deg. 

Ta vare på huden din i vinter

I de kalde og tørre månedene er ikke huden akkurat kjent for å være duggfrisk og glødende. Mange opplever at huden blir slappere, tørrere og mer gusten. Heldigvis finnes det mange ingredienser som hjelper huden din denne sesongen.

Klokkene som trender nå

Klokker som sier noe om deg

En klokke er mer enn bare et tidsverktøy. Det er også et smykke, et statussymbol og en måte å utrykke sin personlighet på. Hos på CC finner du et stort utvalg av klokker fra kjente merker på flere av våre butikker, slik at du kan finne den perfekte klokken for deg.

de beste kjøpene du kan gjøre nå i januar

Gode kjøp nå i januar!

Januar er en fin tid å gjøre gode kjøp på. Mange butikker har salg, og det er en fin mulighet til å fornye hjemmet eller kose deg med litt ekstra hudpleie nå i vinterkulda.

Få en fargerik start på året

Nå rydder vi julepynten ut og ønsker 2024 velkommen med blomster i glade farger og friske grønne planter. Vi viser dere noen av sesongens favoritter som du kan finne hos Mester Grønn på CC Hamar

Karneval

Tid for karneval!

Nå er det tid for fest, moro og fantasifulle kostymer – karneval i barnehagen eller på skolen er en festdag.

Høstjakke fra MAPT - denne må man ha nå i høst

Praktisk høst

Forbered deg på høsten med ull, lette dunjakker, deilige gensere og andre praktiske must-haves denne sesongen.

Høstens mat fra CC Mat.

Høst med vennefest og deilig mat

Høsten er en fin tid for å samles rundt matbordet. Sosiale sammenkomster med venner og familie, med deilige retter av lokale råvarer – det beste høsten har å tilby.

Fårikål

Tid for fårikål

Fårikål står vel på menyen minst én gang i høst? Går du for den tradisjonelle varianten, eller kanskje du har lyst til å prøve noe nytt – en asiatisk variant? Hos CC Mat får du uansett alle råvarene du trenger og ikke minst god hjelp og gode råd i ferskvaredisken.

Tips til høsttur – blåbærplukking

Småbarn, stor natur: Tips for magiske familieturer i det fri

Det finnes et magisk sted der barnas smil blir bredere, latteren fyller luften og eventyr venter rundt hvert hjørne – det stedet er naturen! Her deler vi noen enkle og morsomme aktiviteter som gjør turen til en opplevelse barna og du vil elske.

Den perfekte party kjolen finner du hos oss på CC Hamar. Alltid gøy med noe nytt til julebordet!

Partysesongen er her – er du klar?

Julebord, bursdagsfester, nyttårsaften – det er mange anledninger til å pynte seg og feste i løpet av de neste månedene. Men før du kan danse hele natten, må du finne det perfekte antrekket. Vi viser deg årets mote innen party!

Høstantrekk for herre fra CC Hamar

Dette trenger du i høstgarderoben

Høsten er her og det er på tide å oppdatere garderoben. Fra tidløse klassikere til spennende nykommere, høstens mote for gutta har noe for enhver smak. Utforsk de gode kjøpene som vil gi deg den perfekte høstgarderoben!

Eneste personal shopper på innlandet, nå på CC Hamar

Innlandets eneste personal shopper: møt Lina!

Innlandets eneste personal shopper er her på CC Hamar. Book deg en gratis time med Lina på Kappahl for å få garderoben du ønsker deg og stilen!

rituals julekalender, 24 pakker å glede seg til i førjulstiden

Sikre deg årets julekalender

Årets julekalendere er her. Hos oss finner du alt fra klassiske godterikalendere til morokalendere med overraskelser og kalendere med skjønnhetsprodukter. Utvalget er stort, så det er garantert noe som passer for deg.

Høstens 10 musthaves

Det er på tide å gjøre garderoben høstklar. Dette er plaggene du må sikre deg nå i høst. Klassisk og tidløst er stikkord for denne sesongen. Plaggene kan kombineres på kryss og tvers og brukes år etter år. 

Høstantrekk fra CC Hamar

Hvordan finne den perfekte jeansen

Jeansen har blitt en udødelig klassiker som alle bør ha i garderoben. Men det å finne den perfekte jeansen er ikke alltid like lett. Her prøver vi å guide deg gjennom slik at du kan finne jeansen som passer deg perfekt.

Tren smartere, ikke hardere: nyttige råd for nybegynnere

Å komme i gang med treningen kan virke overveldende og utfordrende, men frykt ikke – det trenger ikke være slik.

Barn som går halloween, godteri i bøttene og kostymene er skumle og morsomme

Er du klar for Halloween?

Halloween 2023 står for døren. Skal du på Halloween-fest eller gå «knask eller knep»? Hos oss finner du alt du trenger til feiringen, enten du skal dekke bordet, handle inn godteri eller kle deg ut, vi har masse kostymer og masker.

Skolestart antrekk

Nytt skoleår, ny skolestil!

Yo, skolestart – vi er klare for deg! Sjekk disse ti rå skoleantrekkene som gir deg topp skolestil. Hvordan vil du rocke uken?

Skolesekk, skolestart

Alt du trenger til skolestart

Ny på skolen for aller første gang? Eller skal du begynne i 5.klasse og trenger større sekk og pennal med plass til mer? Vi gir deg tips om hva som kan være greit å ha i skolehverdagen.

Kicks Beauty Services

Visste du at du kan bestille ulike beautybehandlinger hos Kicks? Enten du ønsker hjelp til å forme og farge bryn eller vipper, få hjelp til makeupen eller en hudpleieanalyse, så tilbyr de dette. Under finner du en full oversikt over alle behandlingene du kan velge i.

Gode råvarer til grillen

Grillmaten fra ferskvaredisken hos CC Mat er en ekte smaksopplevelse som får grillentusiaster til å juble. Med et bredt utvalg av ferske og kvalitetsingredienser er det enkelt å finne de perfekte råvarene til en vellykket grilling.

Skreisesong hos CC Mat

Alt du trenger i vinterferien

Nå er det høysesong for Skrei. Denne eksklusive festmaten kan du nyte fra januar til april og finnes i ferskvaredisken hos CC Mat.

Klærne som passer din kroppsfasong

Vet du hvordan du kler din passform? Hvordan kan et plagg sitte helt utrolig fint på venninnen din, men ha helt motsatt effekt på deg? Vi har alle forskjellige kroppsfasonger, her kan du finne ut hvilken fasong du har og hva som passer den.

Vårantrekk fra CC Hamar

Ett plagg – fem antrekk

Få mer ut av garderoben din ved å style samme plagg på mange ulike måter. Vi har stylet den stripete genseren, et plagg du finner mange varianter av denne våren, på fem ulike måter.

Vårantrekk fra Hvit Tråd CC Hamar

Tør du?

Vårens trender består av sterke farger, duse farger, striper, mønstre, paljetter, metalliske farger og mye mer spennende. Ønsker du å utfordre deg selv, gå litt ut av komfortsonen av og til og virkelig leke deg med vårens trender? Kanskje du finner noe du virkelig liker og noe som kan gjøre din stil unik.

Gina Fjeld

I klesskapet til Gina Fjeld

Har du noen gang lurt på hva som gjemmer seg i garderoben til en person? Vi har fått en eksklusiv titt inn i klesskapet til Gina Fjeld, daglig leder for festiviteten.

VÅRmagasin | CC Hamar

I vårens magasin gir vi deg masse vårinspirasjon. Vi utfordrer med spennende antrekk i vårens sterke farger og styler trendplagg på mange ulike måter. Du kan lese om hvordan du skal kle din kroppsfasong og mye mer.

Moteshow

Vårens antrekk

Vi har nettopp hatt venninnekveld med moteshow på senteret med SÅ masse fine vårantrekk.

La uteplassen din blomstre til liv!

Forvandle uteplassen din til et nydelig fristed, fylt med blomster, potter og tekstiler – uten å bruke mye penger.

Vibeke Askevold

Solbrillene du ønsker deg nå

Endelig er den etterlengtede sola her! Butikkene på senteret har alle sesongens solbriller i butikk. Her er noen av de mest populære.

Beautyprodukter på budsjett fra CC Hamar

Bli fresh med beauty på budsjett

Det er ingen grunn til å blakke seg selv om du har lyst til å se fresh ut. Hudpleie, sminke eller hårprodukter – det du trenger finner du hos oss. Det finnes MASSE godbiter rundt i hyllene til veldig hyggelige priser.

Gjør deg klar til vinteren med Sport 1

Visste du at du nærmest kan fikse ALT til dine sportslidenskaper hos Sport 1 på CC Hamar?

Tannlege med kveldsåpent og time på dagen

I fjerde etasje på senteret finner du en tannklinikk med kveldsåpent hele tre kvelder i uken. Her møter du hyggelige …

Høstens strikk fra CC Hamar

Høstens fineste strikk: Budsjett vs. luksus

Vi elsker strikk når høsten kommer. Fyll garderoben med flotte strikkegensere som holder varmen på kalde dager.

Klar for konfirmasjon?

Hos oss finner du alt du trenger til konfirmasjonen, enten det er gaver, antrekket eller om du skal pynte og gjøre klart til konfirmasjonsfest. Gjør det enkelt og få alt du trenger på ett sted.

Forny stua enkelt på budsjett

Et nytt inntrykk i heimen trenger ikke koste skjorta. Om du bytter ut putene etter årstid, gir det stua et …

Høstens beste råvarer på CC Mat

Her finner du alt du trenger både til hverdag og fest.

Nyttige barselgaver

Vi gir deg gode og nyttige tips til gaver du kan gi den vordende mor i forbindelse med barselbesøk, babyshower …

Alt du trenger til skolestart

Ny på skolen for aller første gang? Eller skal du begynne i 5.klasse og trenger større sekk og pennal med plass til mer? Vi gir deg tips om hva som kan være greit å ha i skolehverdagen.

Årets skolesekker

Du finner dem i alle farger, med mønster, fine detaljer og i ulike størrelser. Vi har samlet noen av årets fineste og mest praktiske sekker for barn i barneskolealder.

Badetøyet du føler deg vel i

Change har badetøy for enhver smak og kroppsfasong. Er ikke badetøy-handling på topplista over det beste du vet? Vel, da …

Sommerens must have i klesskapet

Lite slår lette linplagg en varm sommerdag. Lin er både behagelig å ha på og ser lekkert ut! Topp det …

Medisinstart hos Apotek 1

Har du nylig startet på hjertemedisin? Da kan medisinstart hos Apotek 1 være tjenesten for deg! Medisinstart betår av to …

Slik underholder du barna i bilen i sommer

Mange gjør i disse dager klar bilene for lange turer både innenlands og utenlands. Gruer du deg til lange kjøreturer …

Sommerens fineste sandaler

Endelig kan sokkene gjemmes i skapet og sandalene tas frem. Trenger du nye for sesongen hjelper vi deg med å …

Få hjelp til boligstyling

Kremmerhuset tilbyr nå boligstyling til alle husets rom. Book time og få hjelp i din nærmeste butikk. Skal du selge …

Sesongens bryllupsgaver

Bryllupssesongen er i gang for fullt og vi hjelper deg med forslag til bryllupsgaver i ulike prisklasser som vil falle …

Dette ønsker vi oss til uteplassen

I takt med at temperaturen stiger, får vi lyst til å oppholde oss mer utendørs. I den forbindelse har vi …

Kjoler til fest og hverdag

Vi har i samarbeid 3-åringingen plukket ut noen av favorittkjolene vi fant på senteret. Det er ikke alltid man er …

Spis donuts på CC Hamar!

Løten Bakeri har åpnet pop-up-butikk på senteret hvor de byr på både bubble waffle og donuts med fristende toppinger. Hver …

Gjør uteplassen klar for vår

ALT til sesongens uteplass finner du her.

Trendy på budsjett

Vi hjelper deg med å finne trendplaggene til en fin pris.

Se hva Signe ønsker seg!

Fargerike klesstativ og trendy tilbehør preger klesbutikkene om dagen. Butikksjef hos Vero Moda, Signe, har plukket ut vårplagg hun ønsker seg fra senteret.

Lek med farger

Du har sikkert lest eller lagt merke til at sterke farger preger vårens motebilde og klesstativene i butikkene om dagen. Om du vil eller ei. Skummelt? For mange, ja.

Dette ønsker Monica seg nå!

Butikkene er fulle av vårmote, sterke farger og trendy tilbehør. Vi har tatt en prat med butikksjef på Floyd, Monica, om hva hun ønsker seg fra senteret akkurat nå.

Antrekkene fra moteshowet

Likte du noe av det du så under moteshowet på CC Hamar torsdag 5.mai? Her finner du alle antrekkene!

10 plagg 10 antrekk

Nøkkelen i en garderobe er å ha plagg som kan kombineres.

Dette trenger du i barnehagen nå

Vi hjelper deg med å finne riktig tøy til overgangssesongen.

Dette ønsker vi oss nå!

Her er motefavorittene vi ønsker oss nå.

Vårens sneakers

I takt med at snøen smelter og asfalten titter frem, får vi lyst på nye og freshe sneakers. Om du …

OL-Martine i vårens nyheter

Skøyteløper og OL-aktuelle Martine Ripsrud (26) fra Stange viser fram vårnyheter i glade farger. Mandag 10.januar kunne Martine slippe jubelen …

Dette er vårens trender!

Sterke og energiske farger preger vårens trendbilde.

Bilde av to damer som holder grønne planter

Skap en oase med grønne planter – slik lykkes du

Litt tomt og trist i hjemmet? Fyll opp med grønne planter! Tips og triks finner du her.

Gled en venn!

Det er viktigere enn noen gang å hylle kjærligheten og gi oppmerksomhet til de rundt deg. Bruk februar, kjærlighetens måned, til å glede noen rundt deg.

Typisk norsk å være LEGO

Du kjenner han kanskje igjen fra Lego Masters. Reier Pytte (53) fra Hamar har flere gode julegavetips når det kommer til kategorien LEGO.

Høstens trender

Endelig er høsten her og butikkene er fulle av nyheter. Denne sesongen ser vi blant annet både sterke og nøytrale farger, strikk, skinn, vester og chunky boots.

Alt du trenger på høstturen

Skal du ut på tur i høstferien? Kanskje en tur på fjellet, ut på tur i skogen, eller bare kose deg vet et varmt, knitrende bål? Vi har utstyret du trenger for å kose deg maks i høstferien.

Gavetips til farsdag

Søndag 14. november er det farsdag og det er veldig hyggelig å gjøre litt ekstra stas på pappa. Det er ikke alltid like lett å finne den perfekte gaven, så vi vil gi deg noen tips.

Modeller med turtøy fra Sport 1

Friluftsliv og natur gir den beste sommerferien

De aller fleste skal være turister i eget land i år også. Hos oss finner du både klærne og utstyret for en fantastisk Norgesferie.

Modell med klær fra CC Hamar

Sommerens fineste antrekk

Trenger du litt hjelp når det kommer til antrekket i sommer? Her finner du inspirasjon for både dame, herre og barn. Mange fine kjoler for de som har lyst til å pynte seg litt ekstra og mange behagelige og deilige antrekk.

Bilde av bruchetta fra Fortunato

Lyst på Take-Away

Hos CC Hamar har flere av våre spisesteder take away, bestill og hent ferdig mat uten kø og unødvendig stress.

Mester Grønn ansatt med 17.mai blomster

Pynt et vakkert festbord til 17. mai

Årets 17. mai-feiring blir også litt annerledes i likhet med fjoråret. Selv om nasjonaldagen blir feiret sammen med bare de aller nærmeste, så er det hyggelig å pynte et vakkert festbord.

Modell viser vårjakke fra CC Hamar

Vårens fineste jakker

Lyst på noen nye vårjakker i garderoben? Fra de siste trendene til tidløse klassikere. Vi har samlet sesongens mest trendy vårjakker.

Ansatt hos Høyer CC Hamar i fresht vårantrekk

Nå er butikkene fulle av vårens moteplagg

Det bugner av lekre vårplagg i butikkene på CC Hamar. Denne våren er vi klare for å pynte oss igjen, men samtidig er komfort et stikkord for vårens trender.

Jente viser trendy vårantrekk fra Høyer

Vårens trender

Er du usikker på hvilke trender som gjelder denne våren? Vi gir deg en oversikt over noen av våre favoritt-trender for sesongen.

Dame viser vårantrekk fra MAPT

Vårlige vibber

Det er vår og butikkene er fulle av herlige vårnyheter i fine farger.

Modell viser budsjettvennlig vårantrekk

Budsjettvennlige vårantrekk

Se hvordan du kan bli vårtrendy for en billig penge.

Modell viser luksuriøst vårantrekk

Luksuriøse vårantrekk

Tiden er inne for å fornye vårgarderoben. Unn deg sesongens antrekk med et hint av luksus.

Damer hos Mester Grønn med påskeblomster

Så enkelt pynter du til påske med blomster og påskepynt

Påsken nærmer seg med stormskritt, og hva er vel koseligere da enn å pynte litt i stuen. Det er ikke så mye som skal til.

Bilde av ansatte med et utvalg av vårens matnyheter

Vårens nyheter hos CC Mat

Nå er det mange spennende nye varer hos CC Mat. Hva har du lyst til å prøve?

Bilde av ARK ansatt som holder tre bokanbefalinger

De beste kuppene under MAMMUT-salget

Årets største boksalg er i gang! Ark tipser deg om noen av de beste kuppene under MAMMUT-salget.

Bilde av dame med brun joggedress

Komfortabel trend

Joggedressen er fortsatt supertrendy akkurat nå og ikke minst komfortabel. Vi viser deg våre favoritter.

Bilde av bruchetta fra Fortunato

Matlei?

Hos CC Hamar har flere av våre spisesteder take away, bestill og hent ferdig mat uten kø og unødvendig stress.

Gavetips til farsdagen

Andre helgen i november er det farsdag og tid for å gjøre litt ekstra stas på alle flotte fedre. Dette trenger ikke nødvendigvis å koste all verden – her er noen gode tips til hva du kan gjøre for far på farsdagen.