Ferskvaredisken på CC mat bugner over av de beste råvarer du kan tenke deg, valgt ut med kjærlighet og behandlet av kyndige fagfolk som lever og ånder for de gode matopplevelsene. Her finner du alt du trenger både til hverdag og fest.

CC har et bredt utvalgt av ulike mat- og drikkevarer. CC Mat er en bauta på senteret og har det meste innen dagligvare i tillegg til lokale råvarer. Du finner også et stort sortiment med leskende drikke hos Gulating – med eller uten alkohol er helt opptil deg. Her finner du alt fra lokale bryggerier til brus som f.eks. Jarritos. Du kan også ta turen innom mange av de andre butikkene for unike søtsaker eller liknende.

Akkurat nå har vi CC Honning til salgs. Denne honningen kommer fra bier som surrer og koser seg på taket av senteret under sommerhalvåret. Honningen får du kjøpt i servicesenteret.

Lokal honning: Du får nå kjøpt honning fra biene på taket i servicesenteret.

CC Mat har også et stort utvalg av lam i butikk. Her finner du: lammebog, lammesadel, lammelår, lammeribber, slagsider, lammekoteletter, lammeknoke, gourmet fårikål, lammesteik i skiver og fårikålkjøtt av lam. Om du er glad i lam, er det med andre ord bare å fråtse i høstens oppskrifter.

Lam i butikk: CC Mat har en ferskvaredisk full av lam nå.
Fiskedisken hos CC Mat er velfylt av deilig fisk og skalldyr.CC Mat ferskvaredisk

I ferskvaredisken hos CC Mat finnes delikatesser av både kjøtt, fisk, pålegg, ferske salater og annet tilbehør. Egen ostedisk med godt utvalg og mange lokale oster.

I ferskvaredisken får du akkurat hvor mye eller hvor lite du trenger, så slipper du å handle mer enn du har behov for. Godt for miljøet og penger spart for deg!

Byens kjøttmester

For CC Mat er kjøtt et håndverk, et arbeide de legger all sin stolthet i. CC Mat ønsker å gi deg de beste råvarene, ha det beste utvalget og gi gode råd og veiledning når du trenger det. Kort sagt – gi deg den handleopplevelsen du forventer og gjerne litt til.

CC Mat er byens kjøttmester.