Ferskvaredisken på CC mat bugner over av de beste råvarer du kan tenke deg, valgt ut med kjærlighet og behandlet av kyndige fagfolk som lever og ånder for de gode matopplevelsene. Her finner du alt du trenger både til hverdag og fest.

I forbindelse med Midt i matfatet 16-18. september på Hamar, ønsker vi å vise det brede utvalget av fersk og fristende mat her på senteret. Noe er også lokalprodusert!

Akkurat nå har vi CC Honning til salgs. Denne honningen kommer fra bier som surrer og koser seg på taket av senteret under sommerhalvåret. Honningen får du kjøpt i servicesenteret.

Lokal honning: Du får nå kjøpt honning fra biene på taket i servicesenteret.

Nå i september har CC Mat lam i butikk. Her finner du: lammebog, lammesadel, lammelår, lammeribber, slagsider, lammekoteletter, lammeknoke, gourmet fårikål, lammesteik i skiver og fårikålkjøtt av lam. Om du er glad i lam, er det med andre ord bare å fråtse i høstens oppskrifter.

Lam i butikk: CC Mat har en ferskvaredisk full av lam nå.
Fiskedisken hos CC Mat er velfylt av deilig fisk og skalldyr.CC Mat ferskvaredisk

I ferskvaredisken hos CC Mat finnes delikatesser av både kjøtt, fisk, pålegg, ferske salater og annet tilbehør. Egen ostedisk med godt utvalg og mange lokale oster.

I ferskvaredisken får du akkurat hvor mye eller hvor lite du trenger, så slipper du å handle mer enn du har behov for. Godt for miljøet og penger spart for deg!

Byens kjøttmester

For CC Mat er kjøtt et håndverk, et arbeide de legger all sin stolthet i. CC Mat ønsker å gi deg de beste råvarene, ha det beste utvalget og gi gode råd og veiledning når du trenger det. Kort sagt – gi deg den handleopplevelsen du forventer og gjerne litt til.

CC Mat er byens kjøttmester.