Fra torsdag 13. juni reduserer vi gratis parkeringstid til 2 timer på CC Hamar. Alle våre kundeklubbmedlemmer kan få tre timer gratis.

Denne endringen vil gjelde alle kunder UNNTATT våre kundeklubbmedlemmer. De kan fortsatt beholde 3 timer gratis parkering på CC Hamar.

For å gjøre det så enkelt som mulig for kundeklubbmedlemmer å få parkeringsfordelen, ruller vi ut en ny versjon av kundeklubbappen, som inkluderer en splitter ny parkeringsmodul. Der skal kjøretøyets reg. nr. registreres for å få fordelen. Dette betyr at alle må oppdatere kundeklubbappen til den siste versjonen.

Husk at første gangen du registrerer din bil i kundeklubb-appen, må du registrere deg FØR du kjører inn på vår parkering for at du skal få de tre timene ved første besøk.

Slik registrerer du bilen i CC-appen

For å få parkeringsfordelen er det noen betingelser. Hva er de?

  • Du må gi samtykke til at CC Hamar kan sende deg SMS for å få fordelen. Det er ikke nok å bare registrere reg nr. Samtykket gir du under «min profil» i appen.
  • Du som registrerte seg for å få parkeringsfordel i 2018 (den gangen vi innførte gjeldende parkeringssystem) må registrere kjøretøyet på nytt, denne gangen kun i kundeklubbappen.
  • Du vil 12 måneder etter registrering i parkeringsmodulen motta en SMS med oppfordring om å registrere reg. nr. på nytt. Om ikke vil parkeringsfordelen deaktiveres.

Hvordan foregår prosessen?

  • Du må oppdatere appen for å kunne få tilgang til den nye modulen. Dersom du ikke vil oppdatere appen får du ikke mulighet til å oppfylle krav til å motta fordelen.
  • Dersom du sletter appen og ikke ønsker å ha den – vil du fortsatt ha fordelen 12 måneder etter registrering av kjøretøyet. Etter 12 måneder vil den imidlertid utløpe, da du uten appen ikke vil få mulighet til å fornye fordelen.
  • I appen har du har mulighet til å registrere 2 biler, og dermed kan eksempelvis 2 stk i familien få fordelen.

Nye takster for parkering

2 timer gratis, en time ekstra for kundeklubb.
30,- per påbegynt halvtime etter gratistid.
Maks 500,- døgnpris.