Samme gode servicen, de samme kjente ansiktene, men med en varmere og mer internasjonal atmosfære. Velkommen til nye Høyer på CC.

Butikkjeden Høyer har nettopp åpnet dørene til en helt nyoppusset butikk på CC Hamar, og butikksjef Hilde Doset er strålende fornøyd med resultatet.

Butikken har fått et nytt og friskt utseende, med et internasjonalt preg og en varmere og lunere atmosfære, forteller en smilende Hilde.

Selv om butikken har fått et nytt utseende, vil kundene fremdeles kunne nyte den samme gode servicen og møte de samme ansiktene som tidligere. Doset understreker at butikken fortsatt vil være et sted der kundene kan føle seg velkomne og få den hjelpen de trenger for å finne det perfekte antrekket.

«Vi er veldig stolte over den nye butikken vår, og vi tror at kundene våre vil elske det nye utseendet og følelsen av å handle hos oss,» sier Doset.

Høyer er også glade for å kunne annonsere at det vil komme nye merker til butikken til høsten. Dette vil gi kundene enda flere valgmuligheter og enda flere grunner til å besøke butikken.

CC Hamar er en av de største og mest populære shoppingdestinasjonene i Hamar, og Høyer-butikken har vært en favoritt blant kundene i mange år. Med den nye oppussingen vil butikken kunne tilby enda mer til kundene sine og fortsette å være blant en av de mange ledende motebutikkene på senteret.

Med sitt nye og oppdaterte utseende, et bredt utvalg av merker og den samme gode servicen som alltid, er det virkelig ingen grunn til ikke å besøke butikken neste gang du er på senteret.