Butikkleder Maren Frisli står med tårer i øynene foran de nye lokalene til Junkyard i 2. etg. Hun er ekstremt stolt over den nye butikken – særlig stolt er hun av det gamle interiøret.

– Den er fra en nedlagt butikk på Gjøvik, den er derfra – ja, kassa og alt rundt er også derfra, forteller en stolt butikkleder. Det har vært noen intense dager for å få alt klart til åpningen, butikkleder Maren Frisli (23) og står å ser utover den nye butikken med et stort smil om munnen.

Lokalene har blitt 60 kvm større og har fått et skikkelig design-løft.

I prosessen med riving av gamle lokaler og oppbygging av nye har det hele veien vært viktig for Junkyard å ta vare på det som kan brukes videre. Ikke bare har de gjort det, men de har også overtatt mye av interiøret fra en nedlagt Junkyard-butikk. Slik forlenger de levetiden på interiøret og slipper anskaffelse av nytt.

Med tårer i øynene kunne butikkleder, Maren Frisli ønske velkommen en ny og fresh Junkyard-butikk.
Ikke bare kan du finne Junkyard i nye lokaler – sjekk de nye kolleksjonene. Grønt går mye igjen i høst.

Fysisk og digital – hånd i hånd

Ikke bare er butikken helt ny, men den har også blitt større. Junkyard på CC Hamar har nå økt i volum med 60 kvm. En romslig og flott butikk har det blitt.

I tillegg er det tilrettelagt for en digital shoppingopplevelse. En skjerm på veggen skal tilgjengeliggjøre den digitale nettbutikken til kundene som stikker innom butikken. Slik at det skal bli lettere for kunden å kunne finne frem til varer som ikke er tatt inn i fysisk butikk.

Her kan man altså, etterhvert, få en digital opplevelse i en fysisk butikk.

Nye lokaler for Junkyard
Mye av interiøret kommer fra en nedlagt Junkyard-butikk.
Butikkleder Maren Frisli og senterkoordinator på CC Hamar, Christine Bergli Johansen under åpningen.