Endelig kan dørene åpne på den helt nye H&M-butikken på CC Hamar. Ikke bare har utvalget i klær blitt større – H&M Home har også fått et skikkelig ansiktsløft.

Med rød løper og klipping av snor ble den nye butikken til H&M åpnet på torsdag 10. november. Det har skjedd mye i lokalene siden butikken begynte oppussingen tidligere i år. Herreavdelingen har nå blitt en del av hovedbutikken, mye av interiøret har blitt byttet ut, mengder av grønne planter har entret lokalene og Home-avdelingen har inntatt hedersplassen.

Butikksjef Gro Anita Bronken og senterkoordinator Christine Bergli Johansen

H&M Home

Tidligere kunne man finne H&M Home i 2. etg. på CC Hamar. Den har nå flyttet ned i 1. etg. Her kan du nå finne et stort utvalg av trendy interiør. For mange som allerede er i full gang med dekorasjonene til jul kan glede seg over flere elementer av rosa i H&M sin julekolleksjon. Hvis du er av den tradisjonelle typen, så finner du også et stort utvalg av kuler, servietter osv. i f.eks. grønt.

H&M Home

Trendy voksne og flotte små

Lokalene har flott mye mer luftige og med de grønne plantene som pryder søylene og de ulike avdelingene, har butikken fått en moderne og lun atmosfære.

Barneavdelingen har også fått et nytt utseende. Med større plass for varene og et enda større kreativt rom for å vise frem nyheter.

H&M Kids
H&M Herre

Click & Collect

Nytt er også muligheten for «click & collect». Dette er én av utvalgte butikker i Norge som har nettopp denne muligheten. Det betyr at du du kan velge «hent i butikk» når du skal handle på nett. Du vil da motta en SMS og e-mail når pakken din kan hentes. Pakken din ankommer utvalgt butikk innen 2-4 arbeidsdager, mandag-fredag.

Click & Collect i butikk

Du har da 10 dager på deg til å hente varen. Merk at du må ha med deg ID og hentenummer, ellers kan ikke butikken utlevere pakken.

Så ta turen innom den helt nye H&M-butikken på CC Hamar. Velkommen skal du være.