Har du noen gang tenkt over hvor mange tjenester vi har? Vi introduserer for deg noen av de fantastiske tilbudene og mulighetene som venter her på CC Hamar. Alt fra skiutleie, reparasjoner, gjenbruk av barneklær, refill og mye mer!

Hos Polarn O. Pyret kan du kjøpe brukte PO. P-klær

Kjøp brukte klær

Polarn O. Pyret tar imot brukte PO.P-plagg. Du får tilbake en verdisjekk, så selges plagget ut igjen i butikk på et eget second hand-stativ. Det vil si at du også kan gjøre bærekraftige valg og kjøpe et brukt produkt hos Polarn O. Pyret.

CC arrangerer også bruktmarked på senteret utvalgte helger. Da har du muligheten til å gjøre gode bruktkupp fra bodene vi setter ut i fellesarealene.

Utleie av skiutstyr – Sport1

Sport1 – utleie av skiutstyr

Det er nå enda enklere for deg å omfavne vinteren med Sport1 sin utleie av skiutstyr. Utstyret som kan leies er så klart av det nyeste slaget på markedet og som blir solgt i butikk. Om du rett og slett har lyst til å teste forskjellig ski før du går til innkjøp er dette en kjempe fin mulighet! Kjøper du utstyret som du har leid, vil du slippe å betale for leieprisen.

Enten du er en erfaren skientusiast eller nybegynner, tilbyr Sport1 et bredt spekter av skiutstyr til rimelige priser. Spar penger og plass ved å leie utstyret for helgeturen med gutta eller familien.

Dressmann er en av butikkene som hjelper deg med tilpasning og justering av plagg.

Tilpasning og søm i butikk

Flere av butikkene på senteret tilbyr tilpasning og søm i butikk. Dressmann er en av butikkene som hjelper deg med å for eksempel legge opp bukser og ermer. Her kan du ta med deg buksene dine og få hjelp til å for eksempel legge opp en bukse med nåler, før plagget sendes videre til Laila som syr opp og justerer der det trengs.


Laila har systue rett ved siden av CC. Trenger du å få noe reparert eller tilpasset, hør med butikkene på senteret, så hjelper de deg med tilpasning og kontrakten videre med Laila.

Reparasjoner

Mange av butikkene på senteret tilbyr reparasjoner av produktene de fører. Går en søm opp, eller om det går hull på noe – hør med butikken der du kjøpte varen! Flere av butikkene har avtaler med merkevarene de fører om innsending og reparasjon, mens andre kan formidle reparasjonsjobben for deg, for eksempel hos CCs sydame, Laila.


Refill sodastream sylinder

Hos Kitch´n kan du levere inn din brukte sodastream sylinder. Betal kun 99,- for påfylling av kullsyre. De brukte beholderene blir sendt tilbake til fabrikk der de blir brukt om igjen, godt for miljøet og du sparer lommeboka.

Rituals planter et tre for hvert refillprodukt du kjøper.

Kjøp produkter med refill-muligheter!

Hos Rituals får du både hudpleieprodukter, duftpinner og håndsåpe i refillflasker. Dessuten, for hver refillflaske som kjøpes, planter Rituals et tre og bidrar med enda litt mer ansvar for miljøet i verden.

Du får også refillprodukter hos CC mat og hos Vita.


Bjørklund hjelper deg med reparasjon av klokker og smykker

Vedlikehold og stell av klokker og smykker

Bjørklund tilbyr vedlikehold og stell av klokker og smykker. Her kan du også for eksempel kjøpe nye reimer til klokken.

Hos H&M får du en bonussjekk på H&M-appen for hver pose med brukte klær du leverer inn.

Levere inn brukte tekstiler

Hos M&M og Kid kan du levere inn brukte tekstiler. Kid tar imot brukte interiørtekstiler og H&M tar imot begge deler. Hos H&M får du i tillegg en rabattkupong når du leverer inn brukte klær. Denne kan du kan bruke ved ditt neste kjøp. Du finner mer informasjon om resirkuleringsordningene på nettsidene til butikkene.

Husfliden har en egen reparasjonsvegg og hjelper deg med tips og triks til hvordan du tar vare på klærne dine.

Hjelp til å reparere selv

Husfliden har en egen reparasjonsvegg og hjelper deg gjerne med tips og triks til hvordan du kan reparere tekstilene dine selv.